Bu kitap bana doğum günü hediyesi olarak geldi ve ben de beklentilerimi çok yüksek tutmadan okumaya başladım. Bitirdiğimde de beklentilermi aştığını ve beni gerçekten eğlendirdiğini, aşkı da iyi bir şekilde hissettirdiğini fark ettim. Kitaba genel olarak baktığımızda çıtır çerez ve gerçekten komik olan (bana göre en azından) bir romantik komedi okumak istiyorum diyorsanız şans verilebilir ki ben de bu şekilde düşünerek okumaya başlamıştım zaten. Ama kitabı aşırı ciddiye alarak ve aşırı mantık arayarak okursanız size o kadar da zevk vermez çünkü kitapta mantık hataları var (mesela hiç bir şekilde onca karakterin Deva karakterinin kız olduğunu anlamaması gibi.) Bunun yanında benim de anlamadığım şeyler var. Mesela Deva neden antrenörlük yapmak için erkek kılığına girmeliydi yani kadın olarak yapamaz mıydı? Ya da, böyle bir durumda Başar'ın cinsel yönelimi ne oluyor?? (Bunu sorgulamama gerek yoktu aslında ama bisex mi oluyor çözemedim.) Son olarak bir şey daha eklemek istiyorum kendimle ilgili. Kitaba ilk başladığımda esas erkeği Ata zannetmiştim ve Başar olduğunu 100. sayfada falan çözdüm ;)).
Sonuç olarak tatlı, özellikle de aşk kısımlarının güzel anlatıldığı, eğlenceli bir kitap okumak isteyenler için öneririm.