2026 9. kitabı
“Hatalar insanlar içindir. Önemli olan insanın hatasından ders çıkarmasıdır. Hatayı görüp kaçan değil, üzerine karabasan gibi çöküp tamir etmeye çalışan değerlidir." Fırtına Zamanı- DuruMavi Hepinize selamlar,hepinize merhabalar sizlere okurken gülme krizine sokacak,klişe ama eğlenceyi hissettiren bir kitap yorumu ile geldim. Ana karakterimiz Melek, ailenin şımarık, bağımsız takılan bir sarı fırtınası. Mesleği olan öğretmenliği yapmıyorken babasın ortağı ile evlenmekten kaçmak için Trabzonun bir köyüne gönüllü öğretmen olarak gidiyor. Babası ile anlaşması 1 ay orda dayanabilmesi olacakken kendisini bambaşka olayların içerisinde buluyor. Gönüllü geldiği köy onun hayat standartlarından da alıştığı ortamdan da o kadar farklı ki bulunduğu yerde aşırı göze batıyor Yani tepkileri normal olmadığı için çok normal… Ana erkek karakterimiz Tahir, Meleğin yıllar öncesinde bir gurur meselesi ile onlarca insan içinde reddettiği o genç delikanlı… O zaman yaptığı şey melek için bir ego tatmin etmeyken tahir için yeni hayatına en büyük adım, en büyük yara oluyor. Yıllar sonra Trabzonun bir köyünde denk gelen bu ikilinin hikayesi geçmişten yana üzse de birbirlerine o kadar zıtlar ki güle güle okutuyor kendini. Karakterlere tam olarak alışamadan ilk kitap bitti ama serinin devamında neler olacağını, nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyorum. Bir sonra ki yorum postunda görüşmek üzere
Fırtına ZamanıDuruMavii · Vera Kitap · 2026159 okunma