2026 5. kitabı
Okunma: 07 Nisan 2026 23:43
Zihnimde kitabı net bir şekilde canlandırabiliyorum . Filmi çekilmek istense izleyemeyecek binlerce kişinin olacağına eminim . Hem sürükleyici hem mide bulandırıcı . Bir süre daha zihnimi meşgul edecek gibi görünüyor . Basitçe olay şöyle ; Tüm hayvanlarda ortaya çıkmış öldürücü bir virüs olduğu iddiasıyla hayvan eti yemek yasaklanıyor ve dünya bir -geçiş- sürecine giriyor . Zamanla insan eti yemek meşru hale geliyor ve sırf bunun için suni yollarla insan üretmeye başlıyorlar . Köleliliğin barbarlık olduğunu iddia eden bir toplumdayız bu arada Yemek için tüketilen insanlara besi hayvanı deniyor , alım satım serbest ve hatta canlıyken yemek serbest . Besi hayvanınızın bir kolunu kesip ızgara yapabilirsiniz ve insanlar etinizin ne kadar taze olduğunu konuşur . ———Burdan sonrası spoiler ———- . . . . Ulan Marcos seni de etik değerli olan bi adam sandık. Herkese tepeden baktın , kardeşini aşağıladın yok efendim bütün bunlara babası için katlanıyormuş da kaçıp gidecekmiş de bilmem ne adi seni . Kitabın sonu beni felç edecekti iki kere okudum idrak edebilmek için . Tamam dünyada baba olmayı hakeden bi sensin tamam .
Leziz KadavralarAgustina Bazterrica · Çınar Yayınları · 20202,400 okunma