Neymiş İslam hakim olursa "kadınlar dışarı çıkamayacakmış." Tesettür, kadınlar evinin içinde giyinsin diye mi var? Ahmak adamlar! (Timurtaş Uçar Hoca)

@Cano01
Bu Dünya'ya sadece yemek içmek ve yatmak için geldiysen bana öküzden farkını söyle... Allah rahmet eylesin (Timurtaş Uçar Hoca Efendi 🌹❤️) Severek dinlediğim hocalar arasında.Flash bellekte derlenmiş 780 adet sohbeti var.Bazen halimize sinirlenir,kendini paralar,yine şekerim çıktı derdi.Bir yandan da gülümsetir,dava güden hocalardandı.Rabbim merhametiyle muamelede bulunsun. 📌 :) youtu.be/uIqNub4ab5g?si=... bu videosu favorimdir. 📌 youtu.be/gC5bwhPk87Y?si=... Bu videoyuda dinlediğinizde moralinizin bozulmaması mümkün değil.Maalesef onların bize devrettiği bayrağı hakkıyla teslim alamadık.Ama ümitvar olacağız tabi alamadıysak alamayacak çocuklarda yetiştirmeyecek değiliz ya!
·1 alıntı·
Hemdem
Elif, Be, Te, Se, Cim yerine Do, Re, Mi, Fa, Solu koydular! Ruhun gıdası Kur'andı, müzik yaptılar! (Timurtaş Uçar Hoca)
Hemdem
Dünyanın bütün aptalları bir araya gelsede, bir kelime uydurmaya çalışsa, "Ben namaz kılmıyorum amma benim kalbim temiz" sözünden daha aptal bir söz bulamazlar... (Timurtaş Uçar Hoca)
Hemdem
Timurtaş Hoca'nın Ölmeden Önce Yazdığı Notu Okudum;okuduğumu yol yol dokudum.Gördüm;gördüğümü lif lif ördüm.Duydum;duyduğumun en güzeline uydum.Sonra,demet demet topladım,yazdım,yazdım. • Hayatını eşinden dinlemek isterseniz,çok etkileyici. youtu.be/gC5bwhPk87Y
Hemdem
Kur’an’da Helvanın Nasıl Pişirildiği Yazar Mı? Nasreddin Hoca cemaate vaaz ederken,yaş ve kuru,büyük küçük ne ararsanız Kuranda bulursunuz demiş.Cemaatin içinden geveze bir adam kalmış ayağa demiş ki: Hocam Kuranda ne ararsanız,ne isteseniz var dedin.Acaba helvanın nasıl pişirildiği de Kuranda var mı? Helva nasıl pişirilir?Hoca aynen var demiş.Nerde hocam demiş ben Kuranı çok okurum hiç rastlamadım helva nasıl pişirilir.Hoca demiş ki : Yavrum sen Kuranı,Kuran usûlüyle okumamışsın!Kuran metoduyla okumamışsın bak şurda yazıyor : "Bir şeyi bilmediğin zaman onu bilenlere,erbabına,sahibine,ustasına sorun" (Nahl,43) diyor.Sende helvacıya soracaksın,öğreneceksin demiş.Kuran usul verir,metot verir. [Timurtaş Uçar Hoca]
Hemdem
Cihadınız yok,gayretiniz yok,korku içindesiniz,ödleklik var,aman bir şey gelmesin,aman bir şey olmasın, akşamleyin sıcak çayımı içeyim, pijamamı giyeyim, televizyon seyredeyim.Derdiniz bu sizin. Böyle müslümanlık mı olur?” [Timurtaş Uçar Hoca]