2026 52. kitabı
#fundaokuyupyorumluyor Bazen hayatı gereğinden fazla zorlaştırıyoruz. Hayat aslında tanıdığımız kadar zorlu bir oyun değil. Basit çözümleri göremeyecek kadar çok bilgiler ile doluyuz. Bilmediklerimizin ötesinde göremediklerimizi ise iç sesimiz ile keşfedebiliriz. Yaşam sahnemizdeki istediğimiz hayatı düşünerek var etme fırsatımız var yeter ki içimizdeki sesi dinleyelim ve olduğunu fark edip onunla uzlaşmaya niyet edelim. Kitabın okurken fark ettim ki mesele dışarıda değil, tamamen kendi içimizde. Yazarın sade ama derin anlatımı, insanı kendi iç sesiyle yüzleştiriyor. Bildiklerimizin gürültüsünden sıyrılıp, çocukça bir saflıkla yeniden bilmeyi hatırlatıyor. Kitap boyunca en çok hissettiren şey, her şey gerçekten bir sözle başlıyor ama asıl dönüşüm, o sözlerin içimizde yankı bulmasıyla gerçekleşiyor. Kendi iç sesimizi bastırmak yerine onunla uzlaşmayı öğrendiğimizde, hayatın da yavaş yavaş şekil değiştirdiğini fark edebikiyoruz. Bu kitap sadece okunacak değil, hissedilecek ve sindirilecek bir yolculuk… Her sayfası, kendi istediğim hayatın mimarı olabilirsin diyen bir hatırlatma gibi. Eğer sen de kendi iç sesini duymayı unuttuysan, bu kitap sana yeniden hatırlatabilir. İç sesini arayanların başucu rehberi olabilir. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim kitaplardan Kitapla ve sağlıkla kalın #okumatavsiyesi
İç Sesim ile UzlaşmaÇiler Ezgi Odabaşoğlu · Luna Yayınları · 202533 okunma