·368 syf.····Okunma: 05 Nisan 2026 21:42 Merhaba bugün sizlerle Sesini duyur 1 ve 2 yi inceleyeceğiz.Böyle çıtır çerez okurken sarsın bir çırpıda bitsin ,karakterlerle güleyim eğleneyim dediğiniz bir kitap arayışındaysanız ve çok bir beklentim yok keyifli vakit geçirmek için okuyacağım diyorsanız bu kitap tam da size göre.Kitap Maya adlı karakterimizin aynı üniversitede okuduğu ünlü rock grubu hakkında duyduklarıyla başlıyor ve bir bakıyorsunuz sesi güzel olan Mayamızın Ateşle yolları kesişmiş.Özgürlüğe düşkün Mayamızın başından geçenlerini ,bağlanmanın ve insanları sevmenin özgürlüğe bir engel olmadığını öğrenişini aşık oluşunu ,güzel dostluklar edinişini elbette ki bir klişedir ki bela mıknatısı oluşundan dolayı bitmek bilmeyen olaylar silsillelerini okuyoruz kitapta.Ben gayet keyif alarak okudum, karakterlerini sevdim. Yer yer Derenin bölümlerini ne kadar atlamak istesem de ona da bir şekilde katlandım.Karakterler okutuyo bence kitabı.Uygar özellikle.Onun gibisi bulunur mu sanmam.Bora diyince Maya ve ikisinin tensionnn çığlık atmalık.Alar la bir gün geçirsem sanırım tüm dertlerimi unuturum ve Efranın şekerliği dediğim gibi karakterleri seveceğinizi düşünüyorum.Yaz tadında bir kitap.