Puan vermedi·80 syf.····Okunma: 09 Nisan 2026 19:46 "Kızımız Millie yine yapacağını yapıyor" diye giriş yapmamı bekliyorsanız biraz daha beklemeniz lazım. Çünkü bu kitapta Millie ile Enzo’nun düğününü ele alıyoruz; hem onları okuyacağız hem de Enzo hakkında biraz daha şüpheye düşeceğiz.
Millie, harikasınız bebeğim! Birbirinizden sakladığınız o sırlar bakalım ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak mı? Merakla bekliyorum. Seri aslında dördüncü kitapta evliliklerinden devam ediyor, ancak okurlar arada bir boşluk hissedince "çerez niyetine" bu üçüncü kitap (ara kitap) çıkarılmış.
Hayatımda okuduğum en çabuk biten kitaplardan biri oldu. Keşke her kitap—mesela Rus edebiyatı ya da genel olarak klasikler—bu kadar çabuk bitseydi! Şöyle bir düşündüm de, en çabuk bitirdiğim klasiklerden biri İnsan Ne İle Yaşar? idi galiba; ama o bile bu kitabın yanında bayağı uzun kalır. Klasikleri mi anlamaya çalıştığım için geç okuyorum, yoksa sıkıcı oldukları için içimde ölen dirayetimin yasını tutup taziyesini mi kaldırıyorum, orasını henüz çözemedim.
Neyse, bu bir inceleme değil, yine tatlı bir sohbet oldu. Kendinize iyi bakın ve okumamazlık etmeyin. Zaten serinin dördüncü kitabına başlayacaksanız, bu kitabı öyle ya da böyle okuyacaksınız, kaçarınız yok! Beni burada "öyleydi, böyleydi" diye yemeyin yani, durum bu.
Keyifli okumalar