·464 syf.····Okunma: 09 Nisan 2026 00:00 adamın kontrol manyaklığına, vefakarlığına, güvenilirliğine bayıldım. kadının ona derdini anlatıp onun da "hallederiz" demesine gerek kalmadan, ortaya çıkabilecek sorunları tespit edip halledebilecek biriydi. etkilendim..
kadının kronik astımı vardı. adam çıktıkları yolculukları geçtim öpüşürlerken bile buna dikkat etti aglicam bakın:
"Ayrıca öpücükleriyle beni boğmuyordu. Oksijen eksikliğinden dolayı ciğerlerim isyan ettiği için durdurduğum birçok öpüşme seansı olmuştu. Ama Dom ile böyle olmamıştı. Bir anlığına dudaklarımı öpüyor ve hemen sonra yanaklarıma, çenemin kenarına, kulağımın hemen altındaki yumuşak noktaya odaklanarak kesintisiz nefes almama izin veriyordu. Sonra tekrar dudaklarımdan öpmeye devam ediyor ve sonra nefes almama izin veriyordu."
"Senin için en uygun pozisyon hangisi, söyle bana." İMDAT
adamın iltifatları, hamleleri hiç beklemediğim anlarda geldi, o şokla sırıtıp eğlendim keyifliydi. kadının kafası ve yaşadıkları komikti, sesli güldüğüm yerler oldu ama adamın da gözünden okumak isterdim
ilişki geçmişleri, ayrılışları çok kötüydü. kadına üzüldüm ama açıklanmayan yerlerin kaldığı belliydi bu yüzden aralarında konuşulmayan DAĞ GİBİ Bİ GEÇMİŞ olmasına rağmen dert etmeyi bırakıp güncel hallerine odaklı okudum
kadın yer yer çocuksuydu ama kendisi de bunun farkındaydı bi yerde "hiçbir zaman olgun olduğumu iddia etmemiştim" dedi, haklı dksl
atlanan aylar, zaman boşlukları hoşuma gitmedi. keşke hayatlarına rest çekip seyahatlere başlayıp bitirselerdi. bi birbirlerinden uzakta hayatlarını yaşadılar - bi birleşip yolculuklara çıktılar. kesik kesikti, aralar olmasaydı daha iyiydi
keşke farklı işlenseydi dediğim yerler var ama genelinde eğlendim aşklandım okunurr