2026 17. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2026 00:03
Herkesin Anlatılmaya Değer Bir Hikâyesi Vardır... Herkese selaaammm Bugün sizi kalbinize dokunacak, okurken yüzünüzde ince bir tebessüm bırakacak o meşhur "iyileştirici" kitapla tanıştırmak istiyorum: "Hikâye Koleksiyoncusu." Bazen hayatın koşturmacasında yanımızdan geçip giden insanların sadece birer "figüran" olduğunu sanırız ya, işte bu kitap bize durumun hiç de öyle olmadığını hatırlatıyor. Kitabın kahramanı Janice, başkalarının evini temizlerken aslında onların en mahrem, en gizli kalmış hikâyelerini biriktiriyor. Kendisinin anlatacak bir hikâyesi olmadığını düşünse de, aslında en büyük hikâye tam da onun kalbinde gizli. Janice ile birlikte evden eve gezerken hem çok hüzünlendim hem de "farkında olmasak da herkesin bir hikayesi var" dedim. Eğer şu sıralar kafanız karışıksa ve sizi yormayacak ama derinliği olan bir kitap arıyorsanız, "Küçük insanların büyük dünyalarını" merak ediyorsanız,bir oturuşta su gibi akıp giden, naif bir kurgu özlemi çekiyorsanız, bu kitap tam size göre! Janice’in hikâye koleksiyonuna dahil olduğunuzda, çevrenizdeki insanlara bir kez daha, bu sefer daha dikkatli bakacağınıza eminim. "Hikâyeler her yerdedir Janice, sadece onları dinleyecek birine ihtiyaç duyarlar." Peki ya siz? Siz de Janice gibi iyi bir dinleyici misinizdir yoksa anlatmayı mı daha çok seversiniz? Yorumlarda buluşalım! #hikayekoleksiyoncusu #sallypage #kitapönerisi #okudumbitti The Kitap Yayınları
Hikaye KoleksiyoncusuSally Page · The Kitap Yayınevi · 2023123 okunma