Karz Efsaneler
2026 28. kitabı
KARZ – EFSANELER İ.FATİH ÖLMEZ İKİNCİ ADAM YAYINLARI Merhabalar sevgili kitap dostları Bugün sizlere, sayfalarını çevirdikçe sizi bambaşka bir dünyanın içine çeken, efsanelerle örülü güçlü bir fantastik kurgu ile geldim: “KARZ – Efsaneler.” Kadim topraklar, gizemli yaratıklar, cadılar, dev yılanlar ve insanlık arasındaki bitmeyen güç mücadelesi… KARZ – Efsaneler, okuru mitolojik atmosferi yoğun bir evrene davet ediyor. Her sayfada yeni bir efsanenin izine rastlıyor, savaşların gölgesinde şekillenen kaderlere tanıklık ediyoruz. Kitapta, Karz diyarının karanlık geçmişine uzanan efsaneler anlatılırken; cadıların, kurt ırklarının ve insanların arasındaki dengeler de gözler önüne seriliyor. Bu dünyada güç, sadakat ve ihanet iç içe geçiyor. Balamir gibi cesur karakterler aracılığıyla; denizlerin derinliklerinde, bilinmez yolculuklarda ve ölümle yüz yüze gelinen mücadelelerde kahramanlığın gerçek anlamını görüyoruz. Fantastik ve mitolojik unsurlarla örülü bu eser, yalnızca bir macera anlatmıyor; aynı zamanda güç, kader, intikam ve insan doğasına dair sorular da sorduruyor. Bir efsaneyi efsane yapan şey nedir: Güç mü, cesaret mi yoksa kaderin yazdığı kaçınılmaz yol mu? İnsanı kahraman yapan, kazandığı savaşlar mı; yoksa karanlıkla yüzleşme cesareti midir? Güç uğruna verilen mücadeleler gerçekten zafer mi getirir, yoksa her zaferin ardında yeni bir bedel mi saklıdır? Geçmişin efsaneleri, bugünün kaderini şekillendirebilir mi? Bu sorular kitabın satır aralarında dolaşırken okuru düşünmeye davet ediyor. Fantastik dünyaları, efsaneleri ve destansı mücadeleleri seviyorsanız KARZ – Efsaneler sizi sayfalar arasında uzun bir yolculuğa çıkarabilir. Karz Efsaneler İ. Fatih Ölmez İkinci Adam Yayınları
Fantastik Roman
Karz Efsanelerİ. Fatih Ölmez · İkinci Adam Yayınları · 20263 okunma