2026 63. kitabı
Okunma: 11 Nisan 2026 13:54
Serinin ikinci kitabı aynı güzellikte devam ediyor gerçekten genel olarak gruba bayıldım nefis adamlar bazı yerler çok komik falan :D Zaten arada bir tane tam rahatsız var onu mimledim umarım onun kitabını yazar yayınlar dört gözle takibe aldım yazarı :D Ink 35 yaşında mc grubunun ana adamlarından dövme stüdyosu işleten Tom Hardy anımsatan abimiz Bunlar randevuların ayarlanması için bir iş ilanı açıyorlar Sutton bu ilana başvurup işi alıyor . Sutton 25 yaşında önce ailesinde sevimsiz Vaiz babası kızı ezmiş yok etmiş sonra babasının uygun bulduğu tiksinç erkek arkadaşı bonus olmuş . En son kaçıp saklanıp bu işe giriyor fakat silik abuk sabuk giyinen sesi çıkmayan bir hatun . Hatta Ink başta kıza illet oldu ne alaka bizim dükkana böyle bir çalışan diyerek . Kız gitti saçlarını mavi siyah yaptı falan hayatında ilk defa minik özgürlükler yaşarken şerefsiz adam kızı buldu dövüp parasını aldı bir hafta içinde dönmezse daha kötü yapacağını söyleyip gitti . Ink kızı işe gelmeyince katatonik halde bulunca of yavrum benim delirdi kızı aldı hemen kulübe kendi odasına yerleştirdi . Tabi bunlar bir noktada sevgili oldu ve en sevdiğim bölüm geldi bunlar grupça gidip kıza bunları yapan şerefsiz yaratığı nefis şekilde öldürdüler . Mc ve mafya kitaplarının en sevdiğim tarafı bu kadınlara pislik yapanlara verilen cezalar :D Sonrasında diğer bir mc grubu ile devam eden sıkıntılar bu kitapta hala çözülmeden gidiyor . İlk kitabın ana çifti özellikle hatun beni mest ediyor şahane bir karakter ya :D
InkD. Vessa · D. Vessa · 01 okunma