2026 9. kitabı
Okunma: 11 Nisan 2026 23:22
Birkaç yıl önce Meave Kerrigan serisini okuyup hayran olduğum yazarlardan birisiydi Jane Casey. Yine okursam nasıl hissederim bilmiyorum, ilk okuduğum zaman yaşadığım heyecanı yine yaşar mıyım, bilmiyorum. Sadece bu serinin bana asla heyecan hissi yaşatmadığını biliyorum. Sırf yarım bırakmayı sevmediğim için okudum. Berbat bir kitap demeyeceğim ama okuduğum ve çok daha iyi olduğundan emin olduğum başka polisiyeler vardı. Bu kitabı bir romantizm veya genç aksiyon rafından alsaydım muhtemelen eleştirim bu kadar sert olmazdı ama beni bir polisiye kitabı olarak asla tatmin etmedi. Herhangi bir polisiye severini de tatmin eder mi, pek sanmıyorum. Basit ve öngörülebilir kurgusu vardı. Kitabın ilk birkaç sayfası bir sorun yaşanır ve sonraki 150 sayfa boyunca sadece birkaç cümlede bu durumdan bahsedilir, geriye kalan tüm zamanlar Jess'in 2 erkekten de hoşlanması hakkındadır. Ayrıca sonunda Jess kendini büyük bir tehlikeye atar, inanılmaz harika ötesi bir mücadeleyle içinde bulunduğu durumdan kurtulur ve mutlu son. Tüm kitaplar bir öncekinin tekrarı gibiydi. Özetle bazı mizahi kısımları dışında pek beğenemediğim, içinde aksiyonu barındırdığını kabullenmekte zorluk çekeceğim ve asla polisiye kabul edemeyeceğim bir eserdi. Eğer okuyacak kitap bulamadıysanız bir şans vereceğiniz eserlerden değil, önceden okuduklarınızı tekrar okuyabilirsiniz. İyi okumalar.
Üçe Kadar SayJane Casey · Olimpos Yayınları · 2020624 okunma