Özlenen Yazar
2026 6. kitabı
Dan Brown benim için çok özel bir yazardır. İlk okuduğum kitaplarını kütüphaneden ödünç olarak almıştım. Yazar olma hayalimin temelleri o zamanlara dayanır ve benim için idol diyebileceğim kişidir. Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar kitapları favorilerimdir. Robert Langdon serisi dışında yazdığı eserleri de gayet güzeldir. Hatta bu seriyi devam ettirmek yerine farklı karakterler üzerinden yeni kitaplar yazmamasına darılmışlığım bile vardır "Başlangıç" kitabından uzun zaman sonra yeni bir Robert London hikayesi okumak bile çok iyi geldi. Özlediğim bir anlatım, kendine has bir dünyası var yine Dan Brown'un. "Sırların Sırrı" ile Gerçek kurumlar ile kurgunun iç içe geçtiği hikayede Robert ve sevgilisi Kathren'ın peşinde Prag'ın tarihi dokuları ve sokakları arasında ters köşelerle dolu nefes kesen bir maceraya şahit olmak nefes kesiciydi. Bu fotoğraf kitap ilk basıldığında (Ekim ayında) kitaplığım için satın aldığım ilk Dan Brown kitabı ve kargoyu elime aldığım ilk anda çekildi. Kısmet Mart ayında tadını çıkara çıkara okumaktaymış. İyi ki varsın üstad Diğer kitaplarının içinde en soyut hikaye konu itibariyle bu kitabı olmuş. Genelde daha fiziki elle tutulur bir şey için olurdu maceraları. #martayındaokuduğum #reklamdeğil kişisel zevkimdir. #sametkoca #danbrown #sırlarınsırrı
Sırların SırrıDan Brown · Altın Kitaplar · 20253,967 okunma