2026 25. kitabı
D Koğuşu Psikolojik gerilim kitaplarının iyi yazılmışlarının hayranıyım. Yazardan okuduğum dördüncü kitaptı (Hizmetçi serisi ve Sakın Yalan Söyleme kitaplarını okumuştum.) ve benim için şimdilik en iyisiydi. Gerçekten her sayfada gerim gerim gerildim, kitabı elimden bırakamadım… Böyle kurgularda sırf şaşırtıcı olsun diye çok saçma bağlantılar kurulan kitaplar da okumuştum fakat bu kitapta hem kurgu, hem de olayların işlenişi çok iyiydi. Kalp atışınızı hızlandıracak bir kitap okuyacaksınız. Konuya gelecek olursak; Amy, tıp fakültesinde okuyan bir öğrencidir ve psikiyatri stajında, hastanenin dokuzuncu katındaki D Koğuşu’nda nöbet tutması gerektiğini öğrenir. Bu nöbet fikri onda büyük bir huzursuzluk oluşturur, çünkü D koğuşundaki hastalar diğer insanlar için tehlike arz ettiğinden tamamen kilitli bir katta tutulmaktadır. 12 saatlik bir nöbette en fazla ne olabilir ki ? Diye düşünüyorsanız her dakikanın saat gibi aktığı bir zaman akışına hazırlıklı olun… D koğuşunda nöbet vakti geldiğinde önce sakin başlayan gece birer birer sürprizlerin ve geçmişten gelen kişilerle beklenmeyen karşılaşmaların etkisi sayesinde büyük bir ivme kazanır. Kitapta akıl hastası insanların diyaloglarından, doktor ve hatta stajyerlerin söylemlerinden hiç birine doğru dürüst güvenemedim. Herkes yalan söylüyor olabilir. Kim gerçek, kim sahte, kim tehlikeli, kim korumacı Amy için sınavlarla dolu bir gece yaşanmaktadır. Çok güzel ters köşelerle doluydu. Beni çok şaşırttı. Tavsiyedir.
D KoğuşuFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20243,589 okunma