2026 14. kitabı
Kitap HARİKAYDİİİ OKUYUN OKUTTURUN BASKA BİR SEY DEMİYORUM TEŞEKKÜRLER Favori kitabım olarak yerini aldı okurken siritmadan duramadim!! sadece (spoiler burası!) wille olan kararsızlığı çok bunalttı başından beri aklında declan var işte neden zorluyorsun dimi... Ama onu da anlıyorum vermesi gereken kararlar var ve bu da zor bir şey birine açılmak; hislerini anlatmak,doğru kişi mi diye düşünmek ama aşıksan onun doğru kişi olduğuna emin oluyorsun en çok da neyi istemediğini biliyorsun:onsuz bir hayat.. Molly ve declanın hikayesi çok güzeldi okuduğum için çok mutluyum böyle de merasim yapıyormusum gibi yazıyorum ama sanki onlardan biriyim mollyin arkadasiyimda gözümün önünde büyüdü gibiler hahshdh :))) Son sahneler çok güzeldi cildirdimmm!!!!! declanin evlenme teklifi etme kısmı bayıldım yaa zevkten dört köşe oldum (böyle bir tabir varsa eğer:)ama tam planladığı gibi gitmeyip elinde camasirlarla yakalaması favorim ahhahshsh declanın iş konusunda da mollynin yanını seçmesi beni çok duygulandırdı bir kadının erkek için değiştirmek zorunda olmadığı bir hikaye okuduk sonunda bu da bayıldığım detaylardan biriydi çokkkk. kitabın konusunu anlatmadım ama zaten tanıtım kısmı var bir daha yazmaya gerek duymadım daha çok blog hesabı takılıyorum bilmiyorum buraya kadar okuyanlar var mı ama okuyorsanız coook teşekkürlerrr her neyse,nerde kalmıştım hah babasıyla ilişkileri de çok olgun ve özeldi babasının bakış açısını da anladık. tabii ki yaptıklarını haklı çıkarmaz belki ama aldatması kızlarına hala değer verdiğini gösteren detaylar görmek hoşuma gitti.. bir bölümü mollyin odası olması gibi. Ayrıca yemek yapan erkeklere bayılıyorum declanın her seferinde yemek hazırlaması çok begendiigm detaylardan.. bana da yemek hazırlayan bir beyefendi hdjsjks su yatağı kısmı da çok komikti ve sonrası alev ateş habdjdjxj Yorumum bu kadar teşekkürler gidin ve okuyun<3 opuldunuzz
Artık Rol YapmıyorumVi Keeland · Yabancı Yayınları · 2025241 okunma