Okunması Gerektiğini Düşündüğüm Kurgu Dışı Eserler
1-Ölümcül KimliklerÖlümcül Kimlikler Seçmediğimiz kimlikler, bizi birbirimize düşman edebilecek kadar güçlüdür. 2-Gölgeyle BuluşmaGölgeyle Buluşma **Kendi
4 +1'leme
9,7bin Gösterim
Sevme SanatıSevme Sanatı ve SağduyuSağduyu okudum. Ölümcül KimliklerÖlümcül Kimlikler buna güzel bir inceleme yazdığını hatırlıyorum. Aralarından en beğendiğin 3 kitap hangisiydi Mustafa Hocam 😊
Evet yapmıştım, teşekkür ederim😊 Hepsi beğenip 10 puan verdiğim kitaplar ama senin İçimizdeki Yabancıİçimizdeki Yabancı ve Kendine İhanetKendine İhanet kitaplarını seveceğini düşünüyorum.
2 yanıtı göster
15-daha önce okuma listeme almışım.Umarım bir an önce okurum. 9-12-13-14-7-1 okudum:) 2-3-4 bu kitapları merak ediyorum okumak istiyorum. Güzel liste olmuş umarım faydalanmak isteyen bir çok okura ulaşır.
Önceki 2 yanıtı göster
DistopyaDistopya Rica ederim. Keyifli okumalar.:)
Bazısını okudum ama Kitle ve İktidar canavar gibiydi hocam. Bölüm sonu canavarı diyelim. Çok seviyorum. Canetti okumak lazım sanki. Hani diyorlar ya ölmeden önce okunacak kitaplar. Öyle yani 😅
Bu tarz kitapları okuyanlar ya da okuyacaklar listesinde adını görüyorum zaten. Okuma deneyimlerimiz uyuşuyor. Canetti'ye bu ara merak sardım Freud sonrası😊 Kesinlikle farklı bir düşünce adamı.
İçlerinden sadece bir tanesini okumuşum.. kesinlikle listeme ekliyorum önerileriniz için teşekkürler
Rica ederim. Umarım liste işinize yarar.:)Ayrıca bu kitapları sizin yaşınızdayken okumak çok değerli. Ben geç tanıştım.
1 yanıtı göster
11 ile 15'teki kitap ismi aynı, muhtemelen yanlışlık oldu orada. Kitle ve iktidar, Feminen, Sevme Sanatı ve Ölümcül Kimlikler başta olmak üzere birçok kitabı ben de okumak istiyorum
Önceki 2 yanıtı göster
Bay CBay C yazacağın cümlenin başına ve sonuna ** koyuyorsun whatsaptaki gibi.
1 yanıtı göster
Kaydettim dönüp dönüp bakacağım hiçbirini okumamışım🥺🚬🤦
Sen kurgu seviyorsun ondan öyle.Ben de birçok kurgu eseri okumadım.:)