2026 20. kitabı
Okunma: 12 Mart 2026 12:10
Kit Darling , annesi gibi başkalarının evini temizleyen ,sırlarla dolu bir hizmetçi. En büyük zevki ,temizliğe gittiği evleri karıştırmak, zengin müşterilerin özel hayatlarını araştırmak. Bunun sonucu da bir çok sırra ulaşmak. Ancak son gittigi evde öğrendiği sır ev sahiplerini mahvedecek kadar büyük ama aynı zamanda Kit Darling'in de hayatını değiştirecek bir sır. Cinayet masası dedektifi Mallory Van Alst bir gün cam ev diye bilinen bir ev için ihbar alır. Ev kan gölüne dönmüştür ve ev sahipleri ile birlikte Kit Darling kayıptır. Bu kadar kan birinin öldüğünün-öldürüldüğünün- kanıtıdır. Fakat ceset nerededir? Kit ve ev sahiplerini birbirlerine bağlayan bu sır nedir? Son derece zekice kurgulanmış, keyifli bir psikolojik gerilim kitabıydı #hizmetciningunlugu Yazar kurguyu o kadar güzel kurmuş ki tempo hiç düşmüyor. Merak ile sayfaları çeviriyorsunuz. Kim öldü? Katil kim? Bu büyük sır ne? Ve herkes hak ettiğini bulacak mı? İşte bu şekilde sayfaları çeviriyorsunuz. Tabi ki sonu ters köşe. Ama benim gibi bu türü çok okuyan biriyseniz kitabın belli bir noktasında o sonu hissediyorsunuz. Ancak okuma keyfinizi bozmuyor bu durum. Yine keyifli bir kitap bitti benim için ve size de #tavsıyemdirbukitap
Hizmetçinin GünlüğüLoreth Anne White · Juno Kitap Yayınları · 2024364 okunma