2026 23. kitabı
Okunma: 13 Nisan 2026 18:05
#Sonolimposlular #Kitapyorumu Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere felsefe ve mitolojinin bir arada olduğu, akıcı, merakla sayfaları çevireceğiniz kitapla geldim: Son Olimposlular Serinin ilk eserinde Isabel, Alisha, Rose, Veronica ve Linda bizlerle olacak. Şunu söylemeliyim ki bu kız grubunu çok kıskandım. Çünkü nadir görülecek bir dostluğa sahipler: Yardımlaşma, dayanışma, güçleri birleştirme, saygı, sevgi, güven... Ne ararsanız bu grubun içinde. Eğer böyle bir grubum olsaydı dünyayı fethederdim. Şimdi gelelim neler yaşadıklarına: Bu kız grubumuz okul çıkışı kütüphaneye giderler. Kütüphanede olan birkaç durum onlara bir şeylerin sinyallerini veriyordu. Her birine birer ipucu niteliğinde resmen. Zaten bir tuhaflık olduğunu sezmişlerdi. Bu sezgi ise yakın zamanda netliğe kavuşacaktı. Bu kız grubu aslında sıradan insanlar değildi. Çünkü bunun nedeni gün yüzüne çıkıyor ve aslında yaşamış olduğu şeyler asla tesadüf değildi. Peki neden biliyor musunuz? Çünkü kızlar Olimpuslu Tanrıların son çocukları olduğunu öğreniyorlar. Sıradan yaşadıkları hayat artık çok farklı şekil almaya başlıyor. Yarı Tanrıların son halkası, eski bir kehanetin yaşayan gölgeleri, Olimpos'un son çocukları kaderin onlara sunmuş olduğu savaşın içinde bulurlar kendilerini ve meydan okumak için bir takım eğitim alırlar. Çünkü yaşayacakları şeyler hiç de kolay olmayacak onlar için. Peki bundan sonra başlarına neler gelecek? Bu birbirine sıkıca bağlı kız grubu yaşayacakları zorluklar karşısında birbirini satacaklar mı, yoksa birbirlerine dahada mı bağlanacaklar? Kaderin onlara sunmuş olduğu taht oyunlarında neler yaşayacaklar? Olimpos'un son çocukları olduğunu nasıl öğrenecekler? Onlara kimler eşlik edecek? Kısa ama heyecan verici bir eserdi. Devamını merakla bekliyorum. Yazarın kalemine sağlık. Bu eseri okumama vesile olan herkese sonsuz teşekürler.
Son Olimposlularİrem Acar · Elpis Yayınları · 202587 okunma