Puan vermedi·224 syf.····Okunma: 11 Nisan 2026 20:28 Selamlar. Beni bilen bilir kişisel gelişim ve psikoloji okumayı çok severim ve her ay bir tane bu tarz bir kitap okurum. Hele araştırma sonucu yazılmış bir kitapsa tadından yenmez Güçlü Bilinçaltı Mükemmel Zihin tam da bu tarz bir kitaptı. Kendimde yeni keşifler edinmemi sağladı. Ve de tam da ihtiyacım olduğu Bir dönemde okudum az biraz depresyondaydım çok iyi geldi.
Kitap beş ayrı bölümde ele alımmış.
İlk hedef, ilk başlık; Negatif Beyninize “dur” deyin. Mükemmel bir zihinde negatifliğe yer yok önce ona dur demeli sonra gerekli taşları yerine koymalıyız.
İkinci bölümde yazar zihinsel mükemmellik formülünü veriyor bizlere
3. BÖLÜM: BİLİŞSEL KASLAR
Dikkat Sürenizi Artırın
Düşünsel Esnekliğinizi Artırın
Doğru Kararlar Verin
Problemleri Bir Dâhi Gibi Çözün.......
Doğru Zihinsel İmgelemeyi Yaratın
Daha Fazla ve Daha Hızlı Öğrenin
Etkili ve İncelikli İletişim Kurun
Sezgilerinizi Geliştirin
….
Alt başlıkları ile ilerlerken
Dördüncü bölümde iyi ilişkiler kurmak ve beşinci bölümde Belirsizliği yönetmek konuları ele alınmış.
Nörobilim alanında çığır açan yaklaşımlarıyla kişisel gelişim tadında anlatılan bu kitap başarı yolunda tam bir rehber niteliğinde. Daha çok kötü düşünceleri azaltmak ve hatta yok etmek yönünde yapılan çalışmalar etkili yöntemlerdir . Motivasyonumuzu arttırmamız için bir çok stratejik taktik uygulama metodu var. Kısacası zihnimizi ve bilinçaltımızı yönetmek zor gibi görünse de aslanda kolay yöntemlerinin de olduğunu anlatıyor. Kişisel gelişim ve araştırma severlere zihin ve bilinçaltı konularına ilgi duyanlara tavsiye ederim.