Öyle güzel laflar söylemeyi bilmem belki duygusal konusurum ama sizlerin yaptigi gibi guzel öznel sözler söyleyeyemem ama hayatimda olanlara teşeekkür ederim belki saçma olacak ama kardeşlerim dediğim arkadaşlarim var iyiki de varlar ben çok çabuk kabullenip bir hatasinda birakanlarim yeri geldi beni benden çok sevdiler ve bu benim içun gerçekten çok değerli bu konuşma için geç kalmiş olabilirim ama onlar yani listedekiler bana erken bile geldi her zaman yanlarinda olacagima bilsinler... Sizleri çokkkkkk seviyorummm prenseslerimm böceklerim iyiki varsiniz ve eminimki olmayada devam edeceksiniz her ne olursa olsun peşinizde bir gölge misali gelecegimi bilmenizi isterim IŞIK ZÜHREIŞIK ZÜHRE küçüklüğüm Zehra d.Zehra d. 4 kız kardeşim @Bfn27 Gecemmmmmm LotusLotus Ablla misaliii GeceGece Benim böceğim tatlı belam MarennnMarennn Aşkilotototom iyikii RabiaaRabiaa Ablasının gülü Kardelen..︎♡Kardelen..︎♡ Ömrümmmm Irmak5634Irmak5634 Seviyorum kız seniii ayşee ⚝ ❥ayşee ⚝ ❥ Tatlumm @Kankadehi Güzel ve güçlü kizzzz
1.712 Gösterim
Oyyy seni yerimm sincappp sabah sabah ne kadar mutlu hissettirdi anlatamam sende iyi ki varsınnnn benim de hiç gitme gibi bir niyetim yok haberin olsunnn seni çok seviyorum 🐿️🫂💞
Önceki 4 yanıtı göster
LotusLotus yaaaaaaaaaa tamam kiiiiii bennnnn
Oyyyyy ömrümmmmm ayyayayayayya çok mutlu oldum yaa bende SENİİİİİİİİİİİİİİ ÇOK SEVİYORUMMMM teşekkür ederim kineee 💗😻🎀🩷
Yaaaaaaaaaa bendeeeeee tşkkkkkkk ederimmmmmmm hayatimmmmdaaaa olduğunnnnnn içinnnnnnn ömrüüüüüüüüüümmmmmmmm
1 yanıtı göster
Yaaaa teşekkür ederim o senin güzelliğin canımm 🩷💖
Yaa asill ben tşkk ederimmm yanim da oldugunuz için ayrica sen daha güzelsin
Ayayayayyayayay sende iyi ki varsın🥰🥰🥰 Beklemiyorudjm lan sabah sabah bi mutlulıkj geldi şimdi ❤️
Yaaaaaa isyedigimde buyduuuuuuuuu sende iiyyyii varsinnnnnnn
Ölürümmmmmmm bebeğimmmmmmmm iyi ki varsın bende seni çok seviyorum güzelimmmmmmm🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🤍🤍🤍🤍🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Önceki 2 yanıtı göster
Irmak5634Irmak5634 aşkimmm aramizz iyisiiiii gerisineee gerekkk yokkk
Ya seni yerim ben ya güzelimmmm