2026 38. kitabı
#arzununokudukları #okudumbitti #yorum #neva @ozlearikan @fenikskitap @okuyankuzenler Herkese merhabalar Spiritüel alana ilgi duyanların ilgisini çekecek bir kitap yorumuyla geldim. Yazarın ilk kitabı olmasına karşın anlatımını çok beğendim. Kitap seri olacakmış devamında neler olacak merak ediyorum. Kitapta Neva'nın kendine olan Spiritüel yolculuğa eşlik ediyoruz. Oğlu Alp'i elim bir hastalık sonucu kaybetmesiyle kendini de gömmüş bir anne aslında. CEO olan Neva kendini aramak için özüne dönüş için Guatemala 'ya doğru bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculukta ona eşlik edenler de var. Guatemala da öğrendiği öğretiler ile İstanbul 'a tekrar döndüğünde artık eski Neva değildir. Göbeklitepe, Karahantepe gibi kadim yerlerde çalışmalarına ve kendi yolculuğa şahitlik ediyoruz. Bu kazı da ortaya çıkmaması gereken sırlar var. İnsanlığı ilgilendiren sırlar. Bu yolculukta onun kendini ararken sorduğu soruları kendimize soruyoruz. İlgisini çekenlere tavsiye edebilirim. Yine yeniden farklı kitap yorumlarında buluşuncaya kadar mutlu kalın kitaplarla kalın
NevaHabibe Arıkan Ertürk · Feniks Kitap · 202615 okunma