2026 21. kitabı
Merhabalarr Öncelikle bu nasıl bir kitaptı! Ne aksiyon düştü, ne duygusal yoğunluk. O kadar çok bomba patladı ki kitapta ve hiçbirini beklemiyordum şoktan şoka sürüklendim. İlk kitaba göre açık ara bayıldım. O kitapta eksik bulduğun duygusallığı bu kitapta buldum ve hem Sasha’nın aşkını, hayal kırıklığını, üzüntüsünü onunla beraber yaşadım hem de Kirill’in ona olan nefret ve saplantılı aşk arasında gidip gelmesini. Bu yorum Canavar üçlemesinin ikinci kitabı hakkında olacağı için yorumum spoilerlı olacaktır. Lütfen dikkat. İlk kitabın sonunda Kirill Sasha’yı takip ettiği için vurulur ve onu tuzağa düşürdüğünü düşünerek ondan nefret eder, aylarca görmezden gelir. Ve onu tuzağa Sasha ve sevgilisinin düşürdüğünü düşünür. Yaşadığı kıskançlıkla nefreti büyüktür. Onu sürgün eder ama Sasha onu affetmesi ve yeniden güvenmesi için çok çabalar. Rusya olayından sonra Kirill ve Sasha arasında çok fazla şey değişir ve bu uzaklık aslında o ikisini de delirtir. Bir sevkiyat sırasında Sasha Rai ile kaçırılır ve Sasha’nın aslında kadın olduğunu öğrenir. Sasha da az kalsın tecavüze uğrayacaktır. Bunu öğrenen Kirill durur mu hayır. Bunu yapanların inini patlatır. Bu olaydan sonra Kirill sevgilisinin ismini öğrenmek için çabalar ve aralarındaki cinsel gerilimle yakınlaşırlar. Hatta Sasha tecavüze uğrayacağı için olaydan sonra şoka girip Kirill’in kollarında ağlar. Sasha’dan da ona takma isim takmasını ister ve ben burada eridim. Çünkü sadece çiftler birbirlerine takma isim takıyor (erime emojisi). Bizim kızımız da bir birliktelik sonrasında Kirill’e seni seviyorum diyor ve Kirill ne olursa olsun bundan vazgeçmemesi gerektiğini söylüyor ve bom. 2 saat sonra Kirill’in nişanlanma haberini alıyor. Bu sahne o kadar yıkıcıydı ki ben de Sasha kadar sarsıldım. Ve bu hiç birşeydi. Sasha onu terk etmek ister Kirill beyfendi onu kapatır hatta onun yerine onunla mı evlenmesini tercih edeceğini söyler. Aldığı cevapla 2 gün sonra yüzük ve gelinlikle gelir ve bom! Evlenirler. Onu 6 aylığına ortalığı toparlayana kadar kır evine gönderir ve her hafta geleceğine söz verir. Gerçi böyle saplantılı bir adamın onu bu kadar uzun süre yalnız bırakmasını tuhaf bulmuştum ve haklıymışım ama bu kadarını yine beklemiyordum. Ve yeniden bom! Kızımız Kirill gelecek diye kendisine iç çamaşırı takımı seçerken Kirill Kristinayla evlendi bile. O kadar şok oldum ki ve bu haberi ona vermeye gelen Yuri aslında onun abisi. Yuri için kitapta ipuçları vardı ama yine de şok oldum veee evlendiklerinde Kirill’e soyadını söyledi. Kirill’in soyadına karşılık tepki vermediğini söylemişti ama belki de başından beri biliyordu veya sonradan çözdü ama bakalım diğer kitapta öğreneceğiz. En son ise yine bir bom! Bir salıdırı oldu ve bitti. Gerçekten çok heyecanlıyım. Kirill neler planlıyor, neler olacak. Bu ikisi arasında geri dönüş olacak mı? Kirill Kristina ile evlenerek zirveye çıkabilecek mi? Sadece Sasha bu kitapta kendi amacını, hedefini unuttu ve Kirill’e olan aşkına fazla kapıldı. Çok yoğun yaşadığı için ve bunu hissettiğim için bişey demiyorum ama kızım biraz çabalasan mı? Kitapla ilgili en sevdiğim bir kaç alıntıyı bırakıp bitiriyorum ve heyecanla diğer kitaba geçiyorum. “-Madem erkek olmaktan nefret ediyorsun, neden kadınlığa dönmüyorsun? -Ve koruman olarak mı kalayım? -Bu muhtemelen mümkün olmaz ama sana başka bir pozisyon bulacağım. Mesela benim kadınım olabilirdi.” “-Ama bunu neden yaptınız ki? Diğer kolları peşinizden gelebilir. -Bırak gelsinler. Onlar da aynı kaderi paylaşacak. -Bu işler böyle yürümez,Kirill. Sen sebepsiz yere savaş başlatan tiplerden değilsin. -İşte burada yanılıyorsun. Benim gayet sağlam bir nedenim var. -Neymiş o sebep, merak ediyorum? -Seni incittiler ve bu savaş için yeterli bi sebep.” “Sadece düşünmek için zamana ihtiyacım var. Bunu daha önce yapmadım, tamam mı? Yani sevgilisine takma isim vermemiş miydi? Bir sıfır, orospu çocuğu.” “-Lipovsky, seni küçük pislik kadın mısın? -Belli ki öyle. Ayrıca karımla konuşurken siktiğimin ses tonuna dikkat et.”
Canavarımın YalanlarıRina Kent · Ren Kitap · 2025233 okunma