2026 20. kitabı
Okunma: 07 Nisan 2026 00:30
Bir annenin iç güdüsü asla yanılmaz… yoksa yanılır mı ? Freida McFadden okuduğum da biliyorum ki hiçbir şey göründüğü gibi çıkmayacak. Kusursuz Çocuk kitabı da beklentilerimi karşıladı. Kitabın atmosferi o kadar gergin ki, ana karakter Erika’nın şüphelerini kemiklerinizde hissediyorsunuz. Sonu ise tam bir şok etkisi! Eğer psikolojik gerilim seviyorsanız ve ‘katil kim’ oyununu oynamayı özlediyseniz bu kitabı mutlaka tavsiye ediyorum. . . Dışarıdan bakıldığında mutlu bir aile. Ancak çevredeki herkes ailendeki birisinden çok korkuyor. Peki “Çocuğunuzun bir canavar olduğuna dair bir kanıt bulsaydınız ne yapardınız?” Finale kadar aklınızda bu soruyu sürekli kendinize soruyorsunuz. Kitabı okurken bir bölüm daha okuyayım deyip bir anda kitabı yarılayabiliyorsunuz. Freida’nın kitaplarını uzun olmayan 90 dakikalık iyi gerilim filmlerine benzetiyorum. Bir anda bitiyor ve o doyumu yaşıyorsunuz. Geniş bir zamanınızda rahatlıkla bir gece de bitirebileceğiniz bir kitap. . . Lise öğrencisi Olivia kaybolmuştur ve onu gören son kişi Erika Cass’in oğlu Liam’dır. Erika, kusursuz görünen, zeki ve popüler bir çocuk olan Liam’ın hep görünenden daha fazlası ve daha farklı olduğunu biliyordu. Çocuğunun masum olmasını istiyordu ama kanıtlar tam tersini söylüyordu. Peki Liam’ın, Olivia’nın kaybolmasında gerçekten parmağı var mıydı ? Ve Erika çocuğu için ne kadar ileri gidebilirdi ? Son sayfasına kadar gerilim dolu bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız.
Kusursuz ÇocukFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 2026797 okunma