·125 syf.····Okunma: 13 Nisan 2026 19:26 Benim için çok özel bir kitap oldu. Yazarın konferansına katılarak tanıma fırsatım oldu. Çok entelektüel bir yazardı, gerçek anlamda tanınması gereken bir yazar. Zaten ÖSYM'nin paragraf sorularında bu yazarın kalemine yer vermesinden de anlamıştım. Ansızın hayat, yazarın en sevdiği kitabıymış, bu çok ilgimi çekmişti. Kitapta gerçekten de ansızın hayattan sahneler yer alıyor, kitabı okurken yazarın muhteşem bir gözlem gücü olduğunu gördüğümü söylemeden edemeyeceğim. Kitabı benimsetmekte usta bir yazarımız. Kitap kısa öykülerden oluşmakta ve 125 sayfa. Benim en beğendiğim öyküler "Genç Ölmek" ve "Hikayelerin Çağrısı" öyküleriydi. Herkes gibi benimde Nihat karakteri çok ilgimi çekmişti. Nihat çok etkileyici bir kişilikti ve bu kadar idealist olması ayrıyeten ilgimi çekmişti. Farklı bir hayatta çok başarılı olabilecek bir karakterdi. Ben onda kendi hayatımda bir şeyler gördüğüm için belki de benim ilgimi bu kadar çekmişti. Kesinlikle tanınması gereken çok mütevazı bir yazar. Bir şans verin derim. İyi okumalarrrr.