Gerçekten bu yazar inanılmaz.
Ana karakterleri o kadar güzel dengeliyor ki sanki farklı bir evrende olması gerekenmiş gibi. Ne erkek karakter çok güçlü çok yaşlı çok zengin ne de kadın karakter.
Güçlerini bir noktadan sonra eşleştiyor gerekli olduğunda diğerinin daha fazla güçlü olmasına izin veriyor gerektiğinde de öbürünün. O kadar adil yazıyor ki hayranlıkla okuyorum ne zorlama ne manipüle o kadar keyif aldım ki şu iki kitabı okurken yarattığı evren mükemmel açıklamaları mükemmel olay örgüsü diğer kitabıyla benzer olmasa da aynı tadı verse de inanılmaz keyif alıyorum okurken. Diğer faktörler gözüme batmıyor mesela okuduğum kitaplarda genelde çoğunlukla oluyor bu ya erkek karakter çok güçlü çok tehlikeli çok zengin kadını manipüle eden bunu da romantizm altında bize satmaya çalışan kitaplar beni sinirlendiriyor o kadar odaklanıyorum ki bu rahatsızlığıma kitabın hiçbir kurgusu beni memnun etmiyor veyahut güçlü bir kadın karakter yazsalar bile kitabın sonunda mutlaka erkek karakterin dizinin dibinde bitiyor kendi hayatını görmezden gelip erkeğin hayatına adapte olan karakterler. Arkadaşlar bu zaten hayatımızda o kadar çok var ki sen ben o herkes bunu yaşıyor zaten neden gerçekten kaçınııp hayal dünyamıza da bunu sokalım neden bunu izlemek zorunda kalalım neden idealizmmizi yine aynı yaşanmışlık üzerinden kuralım ama bu kitapta öyle değildi mutlaka okuyun arkadaşlar güçlü kadın karakter görün Çapkın ama güvenilir erkek karakter görün en en güzeli de kadın karakterin gücünden korkmayıp da onunla gurur duyan bir erkek karakter görün.
İki kitabı da bitirdim hem de böyle iki gün gibi bir sürede çok da güzeldi üçüncü kitabı da okuyacağım normalde böyle serilerde üçüncü kitap beni heyecanlandırma çünkü üçüncü kitaba yeni bir karakterle başlıyor ama bu beni heyecanlandırdı farklı bir faktör için koymuş çünkü çok beğendim