2026 2. kitabı
Atlas ve Lily’nin hikayesi ilk kitabın bittiği yerden başlamaktadır. Beklenmedik bir şekilde yeniden bir araya geldikten sonra yaşadıkları her şeyi düşünmeden edemezler. Bu karşılaşma kıyıyı bulduklarının habercisiydi. Ancak Lily kızının iyiliğini ve Ryle’ın Atlas’la olası bir ilişkiye vereceği tepkiyi göz önünde bulundurmak zorundadır. Ryle onların birlikteliğini öğrenirse her şeyi daha mı berbat ederdi? Lily bu korkularında haklıyken Atlas’la da iletişimini koparmaz. Peki bu durumda Atlas ve Lily’nin hikayeleri kaldığı yerden devam edebilecek mi? Şöyle düşününce aslında ilk kitap tam da bitmesi gerektiği şekilde bitti ama yarım kalan aşk devamını ve onları daha çok okuma isteği uyandırdı. Lily’nin hikayesini zaten az çok biliyoruz. Ama Atlas’ın hikayesi çok geride çok bilinmekti. Onları okumaktan çok onun geçmişini, nasıl o halden şimdiki haline gelişini okumak istediğimdi. Her şey ikinci kitapta çözüldü, merak ettiğim hiçbir şey kalmadı. Tabii bu süreçte Atlas’nı bazı gerçeklerle yüzleşmesi de gerekti. Her şeye rağmen ona üzüldüğüm karakter. Yaralı ama savaşçı ruhu, düşünceli, kibar en önemlisi anlayışlı olması beni hoş eden yanı. Lily ise zaten biliyoruz ama onda en çok sevdiğim kişiliği hiçbir şeyi içinde tutmadan direkt söylemesi. Bazen içinde tuttuklarımız olası bir olumsuzluğa neden olmasıdır. Onları doya doya okudum, o kadar çok doldum ki bitince derin bir nefes aldım. Olduğu kadar, Lily ve Atlas’ın aşkını hissettim. Çok güzellerdi. Seriyi okumak bana çok farklı duygular kattı. Verdiği derin mesajlar çok içtendi. Kitabın kapağını yüzümde bir gülümsemeyle ama gözlerimin doluşuyla kapattım. Onların hikayesi asla vazgeçmemenin en büyük gerçeğiydi. Ne diyoruz ‘’yüzmeye devam edin’’ ne olacağını ilerledikçe görürüz.
Bizimle BaşladıColleen Hoover · Epsilon Yayınları · 20232,638 okunma