Geceyarısı Kuleleri İnceleme
2026 7. kitabı
Okunma: 16 Nisan 2026 09:55
MORAİNEEE HOŞ GELDİİN 🩷 Kitap daha çok Perrin ve Mat ağırlıklı, sonunda Perrine sevebileceğimiz bir hikaye yazıldığı için de teşekkürler çok sıkmıştı Perrin bu kitapta toparlandı en azından. Mat zaten çok iyiydi. EGWENE NE SANIYOR KENDİNİ? AMRYLIN OLDU DIYE TRIPLERE GEL ABİ?? Ben kitapta daha çok Seanchan olsun isterdim, bence o milleti anlatmakta çok geri kalıyor ve biraz karikatüristik bir ırk olarak görüyoruz. Mat hikayesinden aslında daha çok seanchanlar ile empati kurmayı bekliyordum şaşırdım açıkçası. Birgitte bence yine iyi kullanılmayan karakterlerden onun Mat ve Thom ile gitmesini terci ederdim her ne kadar Noal da iyi gir üçüncü olsa da bence Brigette hak ediyordu bu hikayeyi, çok pasif bir durumda gerçekten. Diğer karakterlerin gelişimi gayet iyiydi bence (Gawny-Egwene, Perrin, Avihenda vs.) Sadece bence 12 ve 13'ü karakerlere göre bölmektense kronolojik olarak bölmek daha iyj olurdu Perrin hikayesi çok geriden başlıyor çünkü oldukça kafam karışmıştı ilk başta. Son savaş gelsin diyorum artık, geçiş kitabı olduğu için çok bir şey yazmıyorum.
Geceyarısı KuleleriRobert Jordan · İthaki Yayınları · 2021537 okunma