instagram.com/reel/DXJoOdlgks...
İki günde iki okula saldırı yapıldı, çocuklar hayattan koparıldı. Okula güvenip çocuğunu gönderen ailelerin içi yandı. Bir sürü çocuğa travma bırakıldı ve bakan çıkıp tedbir alınsa da alınmasa da böyle olaylar yaşanabiliyor diye açıklama yapıyor. Önlem almıyorlar ama sorun çıkınca oraya gidiyorlar, birilerini görevden alıyorlar. Onlara emanet edilen çocuklara, bu ülkenin geleceği dedikleri çocuklara verdikleri eğitimle övünüyorlar ama söz konusu güvenlik olunca durum değişiyor. Okullara düzgün güvenlik verilmiyor, verilenlerin bir kısmı da görevini yerine getirmiyor. Bir çocuk okula silah sokabiliyor, o silahla can alıyor. Böyle söyleyince ne yapabiliriz diye tavır alıyorlar. Koca bakanlık, milyarlar harcıyorsunuz ve milyonlarca eleman çalıştırıyorsunuz. Tabii, torpili unuttum.
Yayın yasağı getirelim, sosyal medyadaki tepkilere de bot hesap deriz, diyorlar. Haberi açıyorum Amerika Hürmüz boğazı kaosu görüyorum. Sözüm ona üç beş rehber öğretmeni instagramdan paylaşım yapıyor, çocuklara öğretmen nefreti aşılıyorsunuz diye. Birkaç kendini bilmez çıkıyor, ben demiştim bunlar olacak diye, diyerek kendi egosunu tatmin ediyorlar. Veliler sadece kendi çocuğunu düşündüğü sürece, öğretmenler paramızı alalım yeter dediği sürece, şiddet güzelleştirildiği sürece, silah havalı gösterildiği ve ebeveynler ebeveyn olmayı bilmediği sürece bu devam edecek. Herkesin bu kadar üzgün olduğu bir zamanda böyle insanlar çıkıp aptalca şeyler söylediği sürece bu devam edecek. Allah hepinizin belasını versin demekten daha fazlasını yapamıyor olmak midemi bulandırıyor. Bencilliğinizde, pisliğinizde boğulun. Olayı öğrendiğimden beri elim ayağım titriyor, ne yazdığımı bile bilmiyorum. Görevinizi yapamıyorsanız ya istifa edin ya da defolun gidin. Ebeveyn olmayı bilmiyorsanız ya çocuk yapmayın ya da öğrenmeye çalışın. Sizin pisliğinizin cezasını neyin ne olduğunu bile anlamayan küçücük çocuklar çekmesin.