Aşkı kaybetme korkusu
2026 29. kitabı
Selam canlar Bugün sizlere severek okuduğum @zeynep.sey kaleminden #yıldızçiçeğiserisi 'nin veda kitabı olan #aşkıkaybetmekorkusu ile geldim... Severek okuduğum ilk kitabın ardından ikinci kitaba başladım. İlk kitabın sonunda yazar bizi bir tık üzdü ama ikincisi kitapta telafi etti Elisa'nın küllerinden yeniden doğması ve içindeki gerçek elisa'yı bulması ve tabi Han'ın desteği, onun sürekli yanında olması,kendinden çok sevmesi harikaydı. Ahh Elisa sanki Han'a biraz fazla mı yüklendik be kızım. Adilhan gibi güzel seven birine denk gelmek Elisa için büyük bir şanstı. Gözünü bile kırpmadan Elisa için kariyerinden vazgeçecek biri çünkü onun için doğru olan bu marka Elisa sayesinde var olduğu ilham perisi olduğudur. İlk kitapta Elisa'nın etrafında ne kadar sahte arkadaş varsa bu kitapta onların yerini gerçek seven, dostluğa önem veren kişilerin alması ve Elisa'nın gerçek kimliğini bulması çok keyifliydi. Yaz dizisi tadında romantik komedi türünde bir hikaye okumak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Elisa Tanyeli, ilk kitapta yanında yakın koruması olarak kendini Han olarak tanıtan adama zamanla kalbini aşka kapattım demesine rağmen engel olamadığı bir şekilde Han'a aşık olmuştu. Lakin Han'ın sakladığı gerçeği öğrendiğinde yine büyük bir hayel kırıklığına uğramıştı. Han'ın gerçekte Dahlia parfümün kendini herkesten gizleyen gizli ortağı Adilhan Kozan olduğunu öğrendiğinde aynı zamanda hakkında çıkan asılsız haberler karşısında büyük emekle yükseldiği kariyerini de kaybeder. Bir süre sessizliğe bürünür. Ama o Elisa Tanyeli'dir ve ne olursa olsun yeniden küllerinden doğmak zorundadır. Bunun tek çaresi yıllar önce kendi gibi haksızlığa uğrayan yapımcı Parla Saygın'ın kapısını çalıp ondan yardım ister. Parla Saygın piyasaya geri dönmek istiyorsan bir şartının olduğunu ve 1 ay boyunca bir CEOnun asistanlığını yapması gerektiğini söyler. Bu CEO Adilhan Kozan 'dan başkası değildir. Elisa istemesede bunu kabul eder, Elisa Adilhan'ın kendisinden sakladığı kimliği ve söylediği yalanı burnundan getirmek için elinden geleni yaparken Adilhan bu durumdan gayet memnundur. Adilhan hem aşkını hemde Elisa'nın kaybettiği kariyerini geri kazandırmak için elinden geleni yapar.
1000k
Aşkı Kaybetme KorkusuZeynep Sey · Athica Yayınları · 202639 okunma