#final
2026 84. kitabı
Okunma: 16 Nisan 2026 19:52
Çoğu zaman serilerin son kitaplarına inceleme yazamıyorum çünkü neresinden konuşsam spoi oluyor. Ama size kısa şekilde ve spoilersiz son kitapdaki düşüncelerimi anlatacağım. Öncelikle bu serinin ilk 3 kitabını çook seviyorum öyle böyle değil. İlk 3ü ne kadar güzel yazılmışdısa bu son kitap bana göre baştan savmaydı biraz. Son kitap Karun ve Bigeyi en az okuduğumuz kitaptı bence. Hele son 200, 300 sayfa sırf acıdan, dramdan ibaretdi. Bir süre sonra artık aynı sahneler bu yüzden sıkmaya başladı. Kitabın yan karakteri bile sayılmayacak karakterlere ana karakterlerden daha çok yer verildi bu kitapta ki bu yan karakterler zaten Sarkaç kitabının karakterleri. Yahu zaten bunlara yan kitap varsa niye burayada sokuşturuyorsun. Sonu aslında tatmin ediciydi içimde kalan bir şey olmadı bana göre ama bana nedense o saka ve sanrı hissini veremedi. Nasıl anlata bilirim bilmiyorum açıkcası. Belkide benim motivasyonum olmadığı içindir. Ama yinede güzel bir seriydi. Benim için yeri hep ayrı kalacak. Bazı klişe sahneleri saymazsak güzel bir yolculuktu benim için. Okumak isteyenlere keyifli okumalar >3
Saka ve Sanrı 4Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 2026643 okunma