·312 syf.····Okunma: 17 Nisan 2026 11:14 İlk başlarda klasik bir suçlu arama psikolojisi ile okudum kitabı. Ama ilerledikçe bir suçlu var mı varsa bu suçlu neden suçlu olmak zorundaydı ya da gerçekten suçlu muydu? Soruları beynimi ele geçirdi.
Kitaba gelirse eğer (spoiller olabilir);
Amelia ve adam evli bir çiftlerdir. Hayatlarının dönüm noktası olan bir hafta sonu tatilinde evliklerini toparlama umuduyla iskoçyanın unutulan bir kasabasına doğru yola çıkarlar. Yol zorlu geçer aynı evlilikleri gibi.
Adam işine bağlı bir adamdır. Hayran olduğu yazarın kitabını senaristliğini yapmak hayatında ki en büyük gayesidir. İşine bağlı olarak gözü hiç bir şey görmediği gibi yüz seçememe hastalığıda vardır.
Amelia ise barınakta çalışan bir kadındır ve asıl kilit noktası bu kadın olduğunu kitabıj sonlarında anlıyoruz.
Birde kitaba sonradan dahil olan Robin var ki kitabın asıl başrolü onun olduğu yine kitabın sonlarına doğru anlıyoruz.
Son 50 sayfanın her sayfasına şok edici şekilde okudum. Her sayfa da hiç beklemediğim ters köşeler her bir yanımı sardı. Etkisinden çıkamadım. Yazardan okuduğum ilk kitaptı ama son olmayacağı da kesin.