·486 syf.····Okunma: 17 Nisan 2026 18:30 Ay Günlükleri serisinin 2. Kitabı olan Scarlet'a olan inceleme hoşgeldiniz, en az birinci kitap kadar sevdiğim bu kitapta muhteşemdiii!!!
Bu sefer kitabın ana karakteri olan Scarlet Benoit'i ve kayıp babaannesini bulmak için yeni tanıştığı gizemli adam Wolf'la yaşadığı maceraları okuyoruz.
İlk önce Scarlet ve Wolf'a değinmek istiyorum...
SİZ NEYDİNİZ ÖYLE??? Birinci kitapta Cinder ve Kai'ı deli gibi shiplemiştim ve şimdi Scarlet ile Wolf içinde aynısı geçerli. Karakterler aşırı yakışıyorlardı. Her iki karakterede bayıldım, tabii bazen Wolf'un ne yapmaya çalıştığını sorguladım ama sıkıntı yok aödnkfjg.
Scarlet ve Wolf'un yanı sıra Cinder'ı da okuyoruz. İlk kitabın devamından ilerliyor onun hikayesi de. Cinder ile birlikte Thorne karakteriyle de tanışıyoruz ve THORNE!!! Wolf, Kai falanda iyiler evet ama Thorne net favorim. Cress'te, sanırım Thorne ve Cress'in ilişkisini okuyacağım içinde ayrı bir heyecanlıyım. Thorne o kadar komik ve ikonik ki, sahnelerinde kahkaha attım. Cinder ile arkadaşlık ilişkilerine bayıldım çdmfkfjgj.
Olay örgüsüne gelirsek bence bu kitapta daha çok olay var, çok daha aksiyonluydu ve hoşuma gitti. İlk kitapta evreni anladığımız için bu sefer daha keyifli bir deneyim oldu.
Yazarın hem uyarlamayı hemde diğer olayları evrene uygun bir şekilde bağlaması da iyi yazılmıştı.
Genel itibariyle yine çok sevdim^^
Daha ekleyeceğim bir şey yok, okuduğunuz için teşekkür ederim!!