fuar alisversim
fuar cumartesi açıldı kurs çıkışı hemen gittim ama yanimda cok para yoktu o yuzden once istediklerimi alip geri dondum parami alip geri geldim. Herneyse aldiklarima gecelim Tavşan BunnsTavşan Bunns Yeşilin Kızı Anne 2 - AvonleaYeşilin Kızı Anne 2 - Avonlea Yeşilin Kızı Anne 3 - Adanın KızıYeşilin Kızı Anne 3 - Adanın Kızı aslinda ilk kitabini okumadim ama indirimde oldugu icin aldim ren baskisi biraz pahali ama 250-300 civarindaydi Kardan Adamın KülleriKardan Adamın Külleri(kutulu set) pek bisey bilmiyorum kitap hakkinda ama hosuma gitti birkaç maratonunu gormustum hazir fuardayken alıyım dedim Hainin MührüHainin Mührü Hainin Mührü 2Hainin Mührü 2 (kutulu) bu srrinin tamamlanmasini bekliyordum 3lu kutulu set alacaktım ama oyle olmayacakmis bende ikili set aldim İstanbul'un Anlattıklarıİstanbul'un Anlattıkları Ayasofya'nın Kayıp ŞifresiAyasofya'nın Kayıp Şifresi Tarçın Kasabası GizemiTarçın Kasabası Gizemi Jackie'nin Mutfağında Neler Oluyor?Jackie'nin Mutfağında Neler Oluyor? Gökevi Hayalet GezileriGökevi Hayalet Gezileri Sherlock Holmes'un MaceralarıSherlock Holmes'un Maceraları Kitap BüyücüsüKitap Büyücüsü Koşmak İstiyorumKoşmak İstiyorum Çatı KatıÇatı Katı Dolunay Dedektifleri 2Dolunay Dedektifleri 2 yazarda oradaydi hem ilk kitabi hem ikinci kitabi imzalattim Sahaf MendelSahaf Mendel bu kadardı birde kitap cantasi aldim okudugunuz için teşekkürler
bu arada biliyor musun bilmiyorum ama çatı katından önce bodrum katı var😉
Kardan adamin küllerini cok merak ediyorum yaa
bende bendee
Parodinin sherlock serisi bende de var kutulu aşırı iyi duruyo ve tüm hikayeler varrrr
sen onerdin diye aldim xatenn
1 yanıtı göster
Ben yeşilin kızı anne serisini koridor yayınlarından okudum kitabını ayrı dizisini ayrı severim.İyi okumalar.😻
tesekkurlerr
iyi okumalarrrr💖