2026 63. kitabı
Yeri geldi ağladım yeri geldi güldüm. Serinin son kitap yorumuyla karşınızdayım. SPOILER içerir! Sasha, Kirill’in kendisini öldürmeye çalışmasından ötürü oldukça kötüdür. Patlama sırasında kendine sahte bir ceset düzenler. Ve ailesiyle bir anlaşma yapar. Sadece Kirill’i öldürecektir. Ama Kirill’in başka planları vardır. Anton’u kaçırıp Sasha’yı kendine mahkum eder. Sasha kırılan güveni yüzünden zorluk yaşar. Malum kızcağız hala Kristina’yla evli sanıyor. Tabii o sırada Kosta ve Kristina evlenmiş ve bir de çocuk beklemektedir. Sasha istemeden de olsa kendini Kirill’le bir balayı döneminde bulur. Ama bu istedikleri kadar kalıcı olmaz. Sürekli farklı kişiler tarafından saldırı altındadırlar. Maksim ve Anton’un beklenmedik ilişkisi bizi yeterince şaşırtmıyor gibi Sasha’nın hamile olduğunu öğreniyoruz . Her şey yolunda giderken Sasha ve Viktor kaçırılır . Kim tarafından mı? Yulia Babushka ve Albert amca tarafından. Katliamın suçlusu olan Albert ve Yulia’dır ikisi de ölür. Sasha ve Kirill’in Vaughn adında oğulları olur. Çık güzeldi ya sonlarda ağladım.
Canavarımın KalbiRina Kent · Ren Kitap · 2026322 okunma