Puan vermedi·296 syf.····Okunma: 18 Nisan 2026 22:02 Yazarımız benim de çeşitli mecralardan aşina olduğum fakat kitabını yeni okuduğum, yani fikir, görüş ve eğitimiyle yeni tanıştığım birisi. Benim bakış perspektifim bir okuyucu gözüyle oldu. Herhangi bir sorun ya da ilişki çıkmazıyla başvurduğum bir kitap değil.
Öncelikle dili sade, anlaşılabilir, örneklerle destekleyici oluşu hitap kitlesini geniş tutuyor. Sanırım toplumun geniş bir kitlesi tarafından benimsenmesi ve sevilmesi bu sebeptendir. Tanımlamaları nokta atış hedefine gidiyor. Tahminimce bazı sıkıntıları olup ta bazı desteklere ulaşamayan insanlara çokça faydalı olacağı inancındayım.
Yazarımız kitabın başlarında her okuyucunun yanında not alabileceği bir kağıt kalem bulundurmasını tavsiye etmiş. Ben zaten her kitabı yanımda not alıcı enstrümanlarla okuduğum için ister istemez bu tavsiyesine uymuş bulundum fakat bu kitap için aynı vurguyu ben de yapma ihtiyacı duydum. İçerik bakımından yarar görmek isteyenlerin baş ucu kitabı olması gerekiyor ve ara ara dönüp kitap ve notlarına tekrar baş vurmaları gerekiyor.
İnceleme yazımı için bazı notlar aldım ama burada o konu başlıklarına girersem yazı çok uzamış olacağından burada kesme ihtiyacı hissettim ama bu konu başlıklarının fazla olduğu bilinmeli.
Ben ilişki içerisinde veya bazı iletişim sıkıntıları sebebiyle okumadığım için yazarın diğer kitaplarına devam etmeyeceğim ama genel manada ben de çok olumlu görüş bıraktığını belirtebilirim. Özellikle bazı sıkıntıları çözme ihtiyacı olan insanların derman bulabilecekleri bir kitap olduğunu düşünüyor ve tavsiye ediyorum