2,5/5 yada 3/5 puan gibi bir şey
2026 10. kitabı
Okunma: 19 Nisan 2026 00:41
Ben bu kitabın serinin 2. kitabı olduğunu bilmiyordum. Yeni öğrendim fakat hiç bir sorun olmadı yani konuyu net bir şekilde anladım. Zaten kitap biraz daha olaysız bir kitap. Konusunu özetleyecek olursak bir kafe var ve bu kafede geçmişe gidebiliyorsun tabi sadece önceden o kafeye gidenleri görebiliyorsunuz. Oturduğunuz yerden kalkarsanız şimdiki zamana dönüyorsunuz vb. kurallar var. Kitap 3 farklı kişinin hikayesinden oluşuyor. Zaten 3 bölüm her kişiye bir bölüm şeklinde. Benim en sevdiğim bölüm 1. bölüm oldu. Kitabı genel olarak beğendin mi diye sorarsanız tam olarak iyi yada kötü diyemeyeceğim. Bana bir yerden sonra hitap eden bir kitap değildi. Ben daha çok olaylı aksiyonlu kitaplar seviyorum ama zaten bu kitabın dingin ve sakin bir kitap olduğunu bilerek okumaya başladım. Galiba 2,5 3 puan(5 üzerinden) gibi bir şeyler de benim için. Hafif, sakin, huzurlu bir kitap. Boş vakitlerinizde okuyabilirsiniz.
Kahve Soğumadan Önce: Kafeden HikâyelerToshikazu Kawaguchi · Epsilon Yayınevi · 20231,359 okunma