·400 syf.····Okunma: 19 Nisan 2026 09:05 Kitap bitti, kitapla birlikte bende bittim. Neyse ikinci kitaba geçeriz çabucak.
İlk başta söylemek istediğim şey kitap çok güzeldi. Başlarında yani ilk 100 150 sayfasınfa biraz daha sakin ve olaysız ilerliyor. Bize biraz daha dünyanın içinde olduğu durumu anlatıyor. Başlarda yalan yok biraz sıkıldım hatta bırakmayı bile düşündüm. Ama iyi ki bırakmamışım. Ortalarına geldikçe kitap daha çok sarmaya başladı. Ters köşeler... Hiç beklemiyordum. Neden ya en sevdiğim karakterdi bir de.
Arm'a çok üzüldüm. Herkes onun yerine kararlar veriyor kimse onun ne düşündüğünü, ne hissettiğini önemsemiyor. Bunu hak etmiyordu. Bu kitabın en masumlarından biri.
SPOİLER!!!
Öfke neden öldü ya. Çok tatlı bir karakterdi. Hodbin ile aralarındaki kardeşlik bağı çok güzeldi ve daha iyiye gider diyordum.
Beau bunu bize neden yaptın ya? Dante ile o kadar iyi bir uyumları vardı ki bunlar oldu diyordum tam gitti ihanet etti. Babasına sinir oldum zaten ya.
SPOİLER BİTTİ
Puan kırmamın sebebi de kitapta bazı argo kelimelerin olması. Başlarda biraz daha fazlaydı sona doğru azaldı.
Ama genel olarak kitabı çok sevdim. İkinci kitaba geçmek için sabırsızlanıyorumm. Yazar çok iyi bir iş çıkarmış