2024 42. kitabı
#Hayatiİnanç'ın kaleminden #CanVerenPervaneler5 eserini #okudumbitti. Bu eserdede yine aynı lezzet devam ediyor. Her çeşit tat , lezzetini anlatmaya kelimeler yetmez. Yarin Bize Bir Selami Yok Mu? edebiyatını ustaları basta olmak üzere bir cok ustaların yureklerinden yüreklere işleyen sözleri ve anlam yüklü manalar ile okuyucuya aktarmış yazarımızın. Eserde ; Amiral Gemisi, Arzu Çeşmesi. Gelenek! Gelene ek... Gibi gibi... Âdemsin Sen Ne Eylemişler? Vasıf... Mevlana Halid-i Bağdadi ve İzzet Molla, Nâbi, ... Ve Şeyh Gâlib, Düştü, İnsan şiiri Hâyâli Bey ve Şeyh Gâlib, Bilen bilir... Şeyh Gâlib ve Fuzuli, Benim Efendim Lâ Edri Muallim Naci Söylesin... Gözyaşı... Eskisi Gibi Değil, Şems-i Sivâsi Gönül Adamı Salih Baba Kuddusi Baba, Olmayan ne?, Sabahın Körü! Ehl-i Dil, Lûgatce başlıkları altında okuyucuya aktarmış #KitapAşktır #kitapalıntıları #kitapokumakgüzeldir #okuyorum #Kitap #Roman #Hikaye #Edebiyat #Araştırma #Yazar #kitaptavsiyesi #kitaplar #kitapönerisi #kitapkurdu #kitapaşkı #kitapkokusu #kitapsever #kitapalıntıları #kitapokumakgüzeldir #bookstagram #book #books #booklover #bookphotography #booknerd #divanedebiyatı
Can Veren Pervaneler 5Hayati İnanç · Babıali Kültür Yayıncılığı · 2018720 okunma