2026 40. kitabı
Janelle Brown / Kıymetli Küçük Şeyler Merhaba sevgili okur dostlarım. Kitabın son sayfalarına kadar nelerin olacağını anlamayacağınız ve sonunda ters köşe yaptıracak bir kitapla geldim. Nina gençliğinin kini ile boyundan büyük bir plan yaparak Ashley olarak nihayet Stonehaven’e gelmiş ve Liebling ailesinden Michael ile intikam alacaktır. Ev 1901 yılında yapılmış. Yaklaşık 200 kişi yapımında çalıştırılmış ve içinde çok değerli antikaların bulunduğu, kasalarında yedekten milyon $ dolarlık parayla ailenin sonsuz servetini sunar nitelikteydi. Fakat Liebling ailesinde suları durulmuyordu. Baba kumar oynarken, anne buhran geçiriyor, Benny aileyi korkutacak seviyede şizofren yaftası alıyordu. Evin kızı Venassa ise sosyal medyanın sahteliğinde kaybolmuştu. Nina, annesinin kanser tedavisi için ona miras kalmış yetenekleri ile plan kurarak malikaneye gider. Çalabileceği tüm eşyalar ve çelik kasa onun tüm hayatı ve annesinin kurtulması için tek seçenektir. Elbette 2 genç kadını bekleyenler geçmişin intikamı değildi. Profesyonelce planlanmış olan bu oyun, hiç beklemedikleri şekilde gerçekle yüzleşmek zorunda bırakmıştır genç kadınları. @altınkitaplar
Kıymetli Küçük ŞeylerJanelle Brown · Altın Kitaplar · 2026156 okunma