2026 37. kitabı
Okunma: 19 Nisan 2026 21:45
" Keşke hepimizin elinde sihirli bir değnek olsa ve istemediğimiz nahoş şeyleri değiştirebilsek, olumsuz duygularımızdan şıp diye kurtulabilsek deriz! Oysa ki bu değneğe sahibiz biz! Sadece unutuyoruz......... o sihirli dokunuşu yapacak olan değnek olduğunu ve onun gücünü,; her şeyi, herkesi birbirine bağlayan görünmez bağını. " Öfke Dağı kitabı çocukların öfke duygusunu tanıması, nedenlerini anlamaları ve kontrol etme yöntemleri konusunda farkındalık sağlamalarını kazandırmak amacıyla yazılmış bir bibliyoterapi kitabı. Sade, anlaşılır bir içeripr sahip ve çocukların öfke duygusunu tanıması ve kontrol etmesi için 'volkan metaforu' üzerinden hareket edilmiş, bu da çocukların öfke duygusunu somutlaştırmaları için destekleyici bir anlatım olmuş. Subjektif inceleme yaparsam da aslında biz yetişkinlere de büyüdükçe kalbimizde diğer duygular tarafından gölgelenmiş olan ama bizim yaşam enerjimızi oluşturan ve her daim iyileştirici gücü olan........duygusunu hatırlatan bir kitap. O duygu herkesin aklına gelen ilk duygu. Ama ben boş bıraktım. Sızler okurken kalplerinizde tamamlarsınız:)
Öfke DağıSinem Kaya Özçelik · Monera Yayınları · 202064 okunma