Puan vermedi·360 syf.····Okunma: 14 Nisan 2026 13:05 Chloe Davis, travmaları olan bir kadın. 12 yaşındayken yaşadığı kasabada altı genç kız birbiri ardına kaybolur. Hepsi Chloe'nin tanıdığı kızlar. Kabus Chloe'nin babasının bu kızları kaçırdığını ve öldürdüğünü itiraf etmesiyle son bulur. Bunları itiraf etmesine neden olan delileri ise Chloe bulmuştur. Babası hapse giderken Chloe ve ailesi travmalar ile hayata devam ederler. Ve şimdi, 20 yıl sonra bu kabus yeniden başlamıştır. Chloe'nin çevresindeki kızlar tek tek kaybolmaktadır.
Peki bu kayıpların Chloe ile ilgisi ne?
Kayıpların geçmişteki kayıplar ile bir ilgisi var mıdır?
Karanlıktaki Kıvılcım sizi sürekli tahmin yürütmeye itecek, beklenmedik olaylarla, sürprizlerle ve yanıltıcı ipuçlarıyla dolu psikolojik gerilim romanı. Psikolojik tarafı gerilim kısmından biraz fazla ama bu okumaya başka bir keyif katıyor.
Kitabın ilk sayfasından itibaren hikayeye kapılıyor ve elinizden bırakmak istemiyorsunuz ki ben de bir günde okudum . Yazarın ilk kitabı ama emin olun bunu hissetmiyorsunuz. Kurgu çok iyi belli bir noktadan sonra katil işte orada diyorsunuz. Ama her polisiye gerilim okumayı severin bildigi gibi katil o kadar da ortada olmaz. Bir sürpriz mutlaka olur. Bu kitapta da bu surpriz var. Akıcı ve sürükleyici bir kitap arıyorsanız #karanliktakikivilcim tam size göre