Güveniyorum sana sonsuza dek...💚🖇️🤎
Duygu ve Düşünce
··1 alıntı·
1.531 Gösterim
Yubiiiiii şimdi uyu bakim kedişim iyi geceler yavrumm
Kocan seni hiç unutmaz al bakim şiirini: Sadık mıyım bilemem, Ama verdiğin ilk bakışı saklarım içimde. Tutkulu muyum bilemem, Ama odama kapanır gibi dudaklarına kapanasım var. Yenik miyim bilemem, Ama önünde diz çöküp evlilik teklifi edesim var. Özgür müyüm bilemem, Ama göğsünde hapsolup, tüm dünyayı unutasım var. Kimsesiz miyim bilemem, Ama sende kaybolup kendimi unutasım var. Korkak mıyım bilemem, Ama ayak izlerini bulamayınca ödümün kopası var. Zaman nedir bilemem, Ama gülüşünden öpüp onu sahiplenesim var. Seviyor muyum bilemem, Ama her gün ilk sana günaydın diyesim var. Teslimiyet nedir bilemem, Ama korkumun üzerine yürüsen peşinden gelesim var. Ben kimim bilemem, Ama senin bakışında kendime rastlamışlığım var.
Dün de çukur kazdık biraz sonra onun kenarlarını betonla kapladık ama babam kalın olmus dedi onunla tartıştık. Ama şu an iyi yani durum bir şekilde idare ediyoz
Sevi seviyorum kedoşum kendine iyi bak stres yapma sakın boğazın acır üzerini iyi ört
Bende ne yapim işte bazen iş bazen kitap bazen şarkı diye geçiyor günlerimiz. Sende bu arada oturma dublajlık filan yetenğini geliştir. Babana da söyle okul istiyom diye. Ya da Manni vardı onu yaz
Merak etme çikon geri gelcek. Bişi olmicak ki çikoya. Çikon seni özledi. Ama sen kendini riske atma tamam mı kedişim
He bende iyiyim valla sana şarkı yazıyordum son şarkıyı dinledin mi sjsjsjs