2026 11. kitabı
Reklam yok öneri Kendi İçindeki Gürültüyü Susturmaya Hazır mısın? Selam kitap dostlarım! Bugün sizi alışılmışın dışında, ruhunuzu dinlendirecek ama zihninizi bir o kadar çalıştıracak bir eserle tanıştırmak istiyorum: Güneş Altunkaş’ın kaleme aldığı Yedi Günlük Sessizlik. Destek Yayınları etiketiyle çıkan bu kitap, modern dünyanın bitmek bilmeyen gürültüsünden kaçıp kendi derinliklerine inmek isteyenlerin rehberi niteliğinde. Ve beş arkadaşın iddiaya girmesi ile başlayan bir sosyal medya diyeti . Kitap Hakkında Notlarım: Yolculuk: Kitap bizi bir “sessizlik inzivasına” davet ediyor. Ancak bu sadece fiziksel bir suskunluk değil; zihindeki karmaşayı, geçmişin yüklerini ve geleceğin kaygılarını dindirme sanatı. Farkındalık: Güneş Altunkaş, kelimeleri öyle zarif seçmiş ki, okurken kendinizi karakterle birlikte o yedi günlük döngünün içinde buluyorsunuz. Her gün yeni bir katman, her gün yeni bir yüzleşme... Dönüşüm: Kitap bittiğinde kendinize şu soruyu soruyorsunuz: “Ben en son ne zaman kendimi gerçekten dinledim?” Eğer hayatın koşturmacası içinde kaybolduğunuzu hissediyorsanız, bu eser size nefes aldıracak bir durak olacak. Şifalı, sakin ve derin... “Gerçek ses, ancak tüm gürültüler sustuğunda duyulur.” Peki siz, 7 gün boyunca hiç konuşmadan, sadece kendinizle baş başa kalabilir miydiniz? Yoruma bir “” bırakın, dertleşelim! #GüneşAltunkaş #YediGünlükSessizlik #DestekYayınları #BookstagramTurkey #KitapÖnerisi OkudumBitti KişiselGelişim Farkındalık RuhsalYolculuk
Yedi Günlük SessizlikGüneş Altunkaş · Destek Yayınları · 202635 okunma