·328 syf.····Okunma: 16 Nisan 2026 16:35 Kitabın en sevdiğim yönlerinden biri, her bölümde farklı bir bakış açısına geçmemiz oldu. Hikâye üç farklı karakterin gözünden ve üç farklı zaman diliminde anlatılıyor. Bu da okumayı başından itibaren çok daha ilgi çekici hale getiriyor.
Daha ilk sayfalardan itibaren olayların içine giriyorsunuz. Her bölümün bir merak unsuru ile bitmesi, “şimdi ne olacak?” duygusunu sürekli canlı tutuyor. Tam bir şeyleri öğrenmek üzereyken başka bir zaman dilimine geçilmesi de gerilimi artıran en önemli unsurlardan biri.
Konu gerçekten sürükleyici ve içine çekiyor. Ancak kitabın BookTok’ta bu kadar övülmesinden dolayı daha güçlü ters köşeler beklemiştim. Yine de final beni tatmin etti, kitabı bitirdiğimde memnun kaldım.
Çoğu sorunun cevaplanmış olması da hoşuma gitti. Evet, bazı noktalar açık bırakılmış ama okuyucunun kendi yorumunu katmasına da alan tanıyor.
Genel olarak sürükleyici, hızlı okunan ve keyifli bir gerilim kitabı. Belki uzun süre aklımda kalmaz ama kesinlikle iyi bir okuma deneyimiydi.