Sadece bu kitap değil genel olarak serinin hepsi ortalama, fantastik ile karışmış romantik bir şeyler okumak isteyenlerinin göz atabileceği türden kitaplardı. Uzun süredir doğru düzgün kitap okuyamadığım ve açıkçası bir üçleme bitirmek bana iyi geldiği için devam ettiğim seriye.
Konuya ve yazara pek yorumum yok açıkçası, sadece bir aşk üçgeni yapacağım diye o kadar kendini kasmıştı ki absürt duruyordu. Bunun dışında bir sıkıntı göremedim AMA çeviri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
İngilizce seviyeniz iyiyse gidin ve orijinalini okuyun. Yazar zaten birinin üzerindeki elbisenin rengini söyleyecekse ta ayakkabıları tasvir etmekle başlayıp oradan elbiseye bağlayan türden biri, betimleme yaparken uzatabiliyor, çeviri yaparken bunu o kadar çevirememişler ki acaba ben okumayı mı unuttum dedim. Karakterlerden birinin adını TAMAMEN değiştirmelerinden bahsetmek bile istemiyorum. Serinin sonrasında geçen üçlemeye başladığımda karakterini tanıyamadım bunun adı farklıydı diye. Hayır basan yayınevi de aynı. Hadi diyelim orijinal adı değiştirdiniz, dönüp önceki seriye göz de mi atmadınız biz ne yaptık nasıl çevirdik bu evreni diye. Kırık Bir Kalp kitabını okuyorum şuan ve kitap benim için o kadar kötü bir şekilde başladı ki bu yüzden...
Kısaca benim gibi çeviriye kafayı takmayacaksanız ve klişe bir şeyler okumak istiyorsanız öneririm.
FinaleStephanie Garber · Dex Kitap · 20211,020 okunma
Üzerinden uzun süre geçti tam hatırlamıyorum ama evet jacks'in üçüncü kitapta olması lazım. Ve evet kırık bir kalp serisini okudum, pek aklımda kalmasa da.