·180 syf.····Okunma: 20 Nisan 2026 21:34 Hâlâ "Tam bir şey olacak ama olmuyor." hissini koruyor maalesef. Bunun dışında, karakter derinlikleri daha iyi işlenmiş: Mete'nin küçükken yaşadığı olaydan sonra en ufak bir seste irkilmesi, yatağının altına saklanması onu daha insan yapmış. Mete'den bir nefret ettim bir çok komik buldum, asla ortası yok yani. :D Öte yandan, Toprak nihayet Elsa'ya rest çektiği için gayet mutluyum; Elsa'nın şu 'masum' numaraları, sürekli Toprak'ın peşinden koşması ve âşık numarası yapması baymıştı... Üç kitap boyunca Maya'yı çok az gördüm, hatta bu kitapta hiç yoktu, neden mesela? Öte yandan her kitabın içinde yazan bilgilendirme kısmını gereksiz buldum. Tamam, birinci kitapta bunu yapman gerekiyor ama neden her kitaba koyarsın ki? Büşra'nın mimikleri yazma biçimi bir garipliği hakkında da biraz konuşmak istiyorum; "kaşlarını büktü" ne demek mesela? Üç kitap boyunca bazen alaycı bazense "sarkastik" yazmış, ikisi de aynı anlama geliyor zaten yani, gereksiz bir kullanım olmuş. Yine de yazarımızın emeğine sağlık, hiç bilinmeyen bir türde kitap yazmak çok zor olmalı. Elinden geleni yapmış, tebrik ederim.
Yeni aşkım Toprak bu arada. amdlwöslaödğsjd