·208 syf.····Okunma: 12 Nisan 2026 23:06 'Yol bazen kaybolmakla başlar.'
Herkese merhaba bugün ruhuma şifa olan ,bana iyi gelen, farklı bir bakış açısı kazandıran sayfası az ama etkisi çok olan bir kitabın yorumuyla geldim sizlere
Ben hayatta tesadüfi gibi görünen hiçbir şeyin aslında tesadüf olmadığına inanıyorum. Nitekim değerli yazar Ece hanımla yollarımızın kesişmesi de tesadüf değildi. Benim bu kitap aracılığıyla Ece hanımdan öğrenmem gerekenler vardı ve ben sayesinde rüyalarıma farklı bir bakış açısı kazandım.
Rüyalar sembollerle örülü kimi zaman ders, kimi zaman yeni bir yol çizen maneviyatın eşikleridir aslında. Öylesine bir şekil gibi görünen ancak kadersel bir yolun başlangıcını aralayan açıkça değil görmesini bilene rehberlik eden rüya sembolleri bu kitap ve içinde yer alan çalışmalarla birlikte benim için oldukça farklı bir deneyim oldu. Kitabın çok katmanlı, psikoloji ve sembolizm destekli yapısı beni mest eden detaylardan oldu. Değişime hazır olan, sembolleri ve sık tekrarlayan rakamların anlamını öğrenmek isteyen en çok da şifa bulmak isteyen herkesin mutlaka okuması gerektiğini en içten halimle belirtmek istiyorum. Okuyacak ve deneyimleyecek herkese keyifli okumalar 🩷