Fırtına'nın Huzur'u
2026 34. kitabı
Fırtına'nın Huzur'u ~ Büşra Vanlı ~ #okudumbitti #kitapyorumu Herkese merhaba, Huzur’un Fırtına’sı kitabını okuyalı kaç sene oldu hiç hatırlamıyorum ama Huzur ve Fırtına çiftinin o imkansızlıklarla dolu aşk hikayesi hâlâ dün gibi aklımda. Ve şimdi de bu aşk dolu hayatlarını güzel bir şekilde tamamlamaya geldiler. İlk kitabın sonunda evlerine gelen iki polis ile dünyası başına yıkılmıştı Huzur'un. Çünkü yol arkadaşı Fırtına’sını kaybettiğini sanmıştı ve biz de ikinci kitap gelene kadar olabilir mi böyle diye düşündük. Allah'tan canım Büşra korktuğumuzu başımıza getirmedi neyse ki. Sonunda Fırtına da Huzur’un aşkına karşılık vermiştir ve bu mutluluklarında tek eksik şey evlerindeki çocuk sesidir. Tam o hayallerini gerçekleştirecekken karanlık dolu rüyalar Huzur’u ziyaret eder ve ne yazık ki gerçeğe dönüşür. Hem babasını hem de minik bebeklerini kaybeder. Bu yükün altında ezilen Huzur kocasına karşı da yıkılmaz duvarlar örer. Sevginin her şeyin üstesinden gelemediği anlara şahit oluruz. Ve istemeyerek de olsa bir mektupla ardında bırakır Fırtına'yı... Huzur gider, Fırtına kalır. Asıl hikaye ise burada başlar. Fırtına Huzur’un ona karşı duygularını ilk ağızdan, Huzur'un günlüğünden okuyunca Huzur'a karşı ne dediği ve nasıl davrandığını bir kez daha yüzüne çarpar hayat. Sonrasında ise karısını bulmak ve evlerine getirmek için çabalar. Bakalım verdiği çabalar işe yarayacak mı? Huzur’un sevdiği gibi Fırtına da onun sevgisine karşılık verebilecek mi? Zorlu hayat koşullarında birbirinde soluklanan ikili için güzel şeyler olduğu gibi yine zor anlar da kapılarında. Üstesinden gelip aşklarını doya doya yaşamak için sadece birbirlerini dinlemeye ve anlamaya ihtiyaçları var. Canım Büşra ecel terleri döktürse de sonunda bizi mutlu etmeyi başardı. Huzur'u Fırtına'sına, Fırtına'yı da Huzur’una kavuşturdu. Diğer tarafta ise Hüseyin ve Duygu'nun hikayesi epey zorlu bir süreç sonunda güzelliğe kavuştu. Bence bir şans verin, seveceğinize eminim. . . . #okuyan_saglikciyorumluyor
Fırtına'nın Huzur'uBüşra Vanlı · Herdem Kitap · 202612 okunma