Puan vermedi·496 syf.····Okunma: 19 Şubat 2026 01:33 Bana Şans Ver ~ Becka Mack
Uslanmaz bir çapkın olan hokey oyuncusu Carter. Uzak durması gereken biri vardı: Arkadaşının sevgilisi Cate’in biricik arkadaşı, yasaklı bölge olan Ollie.
Carter, NHL’in kötü çocuğuydu. Buzun üstündeki yeteneğinin yanında ilişkileriyle de bolca gündemde olan biriydi. Ollie bu adama kanmamaya yeminliydi çünkü ona tehlike gibi görünen bir sürü şeye sahipti. En çok da kadınlarla olan ilişkileri konusu
Ama Carter resmen görünenin ötesinde biriydi. Kimseye göstermediği yanları, gerçek kalbi ve daha birçok şeyi vardı!
Haylaz bir çocuk gibi davranan Carter, ne kadar iyi anılmayan bir geçmişe sahip olsa da Ollie’ye karşı tavrıyla çok hoşuma giden bir karakterdi. Gerçek hayatta aşırı ısrarcı insanlardan hoşlanmam ama Carter, o samimi ısrarcılığıyla kalbimi çaldı. Ollie ile ilişkilerini ve çabasını çok sevdim.
Her şeye “randevu değil” diye ısrar eden kıza, “Bu bir randevu” diye cevap veren ısrarcı adama bayıldım! Arkadaşlarıyla olan ilişkileri… Hank ve Adam karakterlerini de çok sevdim
Planlanan sinema date’i Beraber Disney filmleri izleyeceğim bir hokeyci… Aşamıyorum arkadaşlar
En çok da Carter’ın şovcu tarafını sevdim! Maçtaki sayısının ardından tribünlere dönüp Ollie’ye şovunu yapması, pes etmemesi ve kendine inandırması için verdiği çaba harikaydı. Bir şans istedi ve bence müthiş kullandı! Prenses hitabından hoşlanmasam da Carter kullanınca sevdim, kabul edelim Ollie’nin duvarlarını ve çekincelerini anladığım için ona kızamıyorum ve şans isteyen, biraz da şovlarla kızı etkilemeye çalışan Carter’ı okumaktan keyif alıyorum
Kitabı genel anlamda çok sevdim. Sadece mutluluk okumayı sevsem de arada bir tık daha olay olsun isterdim - benim kaoslover ruhum -
Serinin diğer karakterlerini okumak için sabırsızlanıyorum!
“Beni hiç tanımıyor musun? Seyirciye ihtiyacım var. Gösterişe ihtiyacım var. Seni dibine kadar utandırmam gerekiyor.”