2026 77. kitabı
Rewitched ~ Lucy Jane Wood . Büyünü saklarsın ama kaderinden kaçamazsın! İnanılmaz güzel bir kitap okudum dostlar Öyle samimi ve öyle akıcı bir dili vardı ki nasıl bittiğini anlamadım! Bella, toksik bir patron ve gizlemek zorunda olduğu büyü gücünün arasında sıkışmıştı. 30. yaşına geldiğinde beklemediği bir cadı sınavının ortasında kalacaktı. Ya büyü gücünü kaybedecek ya da bu sınavdan galip ayrılacaktı. Şimdi cadımız; öğrendiği şeyler, bir akıl hocası ve tabii ki onu koruyan bir muhafızla beraber! Çalıştığı Ay Işığı Kitabevi, ailesinin kadınlarının sahip olduğu güçler, kaçtığı gücü ve sahip olduklarıyla beraber hem aşk hem büyü hem de yolculukla dolu bir kitaptı. Beni sımsıcak hissettirdi. Adriadne ile olan bağıma bayıldım bayıldım Tam bir benliğini keşfetme kurgusuydu. Kaçtığın şeyin aslında hayatına ne denli yerleşmiş olduğunu, her bir parçasıyla özel olduğunu hissettirmesi çok özeldi. Bir kitabı araştırırken bir yorumda Bella için “büyüme ve keşif süreci” demişti biri. Kitap bitince öylesine doğru hissettirdi ki bu tabir Rune ve “seni ağlattı” kısmı Bu şekilde bahsedeceğim çok sahne var ama hepsini size bırakıyorum. Sımsıcak hissettiren büyülü bir hikâye arıyorsanız şans vermelisiniz! “Sen etkileyicisin. Ve muazzam. Ve tuhaf. Ve güzel. Ve imkânsız. Olabilecek en güzel şekilde. Seni tanımak istiyorum. Hakkında her şeyi bilmek istiyorum.” “Evet, iyi biri. Sadece bazen fazla kendini beğenmiş olabiliyor.” Ariadne güldü. “Devasa bir cüsseye sahip birinin kibrinin de devasa olduğuna hiç şüphem yok.”
Rewitched: İçindeki Büyücüyü UyandırLucy Jane Wood · Athica Yayınları · 202610 okunma